VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

Hırsızlar tüneli kapatarak durduruldu...

1 Mayıs 2012

Bolu Emniyeti Asayiş Şube Müdürlüğü ekipleri, beş ilde hırsızlık suçundan aranan iki şahsı, Bolu Dağı ...

Bolu Emniyeti Asayiş Şube Müdürlüğü ekipleri, beş ilde hırsızlık suçundan aranan iki şahsı, Bolu Dağı Tüneli'ni trafiğe kaparak yakaladı.

Ersin Ç. (22) ve Ahmet P. (27) isimli iki şahıs bir ay önce İstanbul'da bir rent a car'dan 34 FJ 0223 plakalı aracı kiraladı. Şahıslar daha sonra kiraladıkları otomobille Samsun'a gitti. Ardından Çorum, Yozgat, Kırşehir, Kırıkkale ve çok sayıda ilçeye giden iki şahıs, girdikleri onlarca evden ziynet eşyalarını alıp kayıplara karıştı. Samsun emniyeti, biri 30 diğeri 80 sabıkadan aranan şahısların Samsun'da olduklarını tespit etti. Hemen takip başladı. İstanbul'da kiraladıkları otomobille polisin peşinde olduğunu öğrenen iki hırsız kaçmaya başladı. Ancak polisler hırsızların izini kaybetti. Bunun üzerine Yozgat, Çorum, Kırıkkale ve Ankara ekiplerine haber verildi. Ancak dört ilin emniyeti de hırsızları yakalayamadı.

Son ihbar Bolu polisine geldiğinde sıkı takip başladı. 34 FJ 0223 plakalı otomobili Gerede'de takibe alan Bolu Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube ekipleri, Paşaköy kavşağına iki kilometre kala bir dinlenme tesisi önünde yola barikat kurdu. Ancak azılı hırsızlar bu barikattan kurtularak İstanbul yönüne devam etti. Asayiş Şube ekipleri hırsızlardan hızlı davranarak değişik bir yöntem denedi. Bolu Dağı Tüneli'nin Ankara'dan İstanbul istikametine giden yolu trafiğe kapatılınca ekipler hırsızları yakaladı. İfadeleri alınmak üzere emniyete götürülen Ersin Ç. ve Ahmet P. adliyeye sevk edildi.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorum yapan siz olun!
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.