VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

AK Parti İl Başkanı Ömer Sayın 23 Nisan'ı kutladı

21 Nisan 2012

AK Parti Bolu İl Başkanı Ömer Sayın, yayınladığı basın açıklamasıyla 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve ...

AK Parti Bolu İl Başkanı Ömer Sayın, yayınladığı basın açıklamasıyla 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nı kutladı.

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı nedeniyle basın açıklaması yapan AK Parti Bolu İl Başkanı Ömer Sayın, TBMM’nin kuruluşunda emeği geçenleri rahmetle andığını söyledi. Sayın, “23 Nisan 1920, enkazdan bir devlet çıkaran ve milli mücadeleye önderlik eden bağımsızlık ruhuna sahip bir milletin, yönetimini ve kaderini belirleyen en önemli günlerdendir. Başka ulusların hakimiyeti altına girmemiş milletimizin yönetim konusunda da kendi iradesini kullanma isteğinin en güçlü kanıtıdır. Tarihi boyunca bağımsız olarak yaşamış ve bu uğurda destansı mücadeleler vermiş halkımız için Türkiye Büyük Millet Meclisi’nin açılışı, yönetim anlayışındaki yazgısını belirlemiştir” dedi.

Ülkelerin eğitimli, bilinçli ve geleceğe güvenle bakan nesillerle ayakta kalacağını ifade eden Ömer Sayın, “Bu bakımdan çocuklarımızın, gençlerimizin eğitimi ve yetiştirilmesi çok önemlidir. Kendi ayakları üzerinde durabilen nesiller de ancak kendilerine güven duygusunun verilmesiyle oluşur. Bizler için oldukça önemli olan bugünü daha da anlamlaştıran da kendi ayakları üzerinde durmasını hedeflediğimiz gençliğimize gösterilen güvenin teminatı olmasıdır. Bilincindeyiz ki en değerli varlığımız olan çocuklarımız, gençlerimiz, barışın, birliğin, sevginin, umudun ve kardeşliğin temsilcileri; aydınlık yarınlarımızın güvencesidirler. Türkiye Büyük Millet Meclisi'nin açıldığı günü bayram olarak çocuklara armağan etmesi Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün çocuklara verdiği değerin, duyduğu güvenin en büyük göstergesidir” şeklinde konuştu.

Ömer Sayın, açıklamasının sonunda şu ifadelere yer verdi; “Bizlere düşen de ülkemizi ve milletimizi muasır medeniyet seviyesine ulaştıracak azim ve kararlılığı, her daim sahip olduğumuz inançla sürdürmektir. Çocuklarımıza toprak, bayrak, millet sevgisini aşılayabilmek, ülke bütünlüğünün ve bağımsızlığının önemine vurgu yapabilmek en önemli görevimizdir. Bu vesile ile TBMM’nin açılışının 92. yılında kuruluşta emeği geçenleri rahmetle anıyor milletimizin ve özellikle çocuklarımızın 23 Nisan Milli Egemenlik ve Çocuk Bayramı'nı tebrik ediyorum.”

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorum yapan siz olun!
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.