VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

Bolu'da inşaat sektörü aldı başını gidiyor.

20 Nisan 2012

Bolu’da inşaat sektöründe hareketlilik başladı. Müteahhitler yeni apartmanlar ve iş merkezleri için inşaat çalışmalarına hız ...

Bolu’da inşaat sektöründe hareketlilik başladı. Müteahhitler yeni apartmanlar ve iş merkezleri için inşaat çalışmalarına hız verdi.

Son yapılan araştırmaya göre, nüfusu 136 bin kişiye yükselen Bolu’da inşaat sektörü tavan yaptı. Türkiye’de son yıllarda inşaat çalışmalarının Avrupa ülkelerini geride bırakması dikkat çekerken, yaz aylarına yaklaştığımız günlerde inşaat çalışmaları da yeniden hızlandı. Bolu’nun özellikle Beşkavaklar, Borazanlar, Paşaköy, Sümer ve Sağlık Mahallelerinde yeni inşaat çalışmaları dikkat çekiyor. Zengin işadamlarının adını taşıyan inşaatlarda havaların ısınmasıyla birlikte hummalı bir çalışma başladı. İnşaat sektörünün açılması en çok da işçileri sevindirdi. İnşaat işçileri sabahın erken saatlerinden gece yarısına kadar çalışarak ekmek parası kazanıyor.

Diğer yandan il nüfusunun giderek artması konuk sıkıntısını da beraberinde getiriyor. Yeni yapılan inşaatlarla bu sıkıntı ortadan kalkacağa benziyor.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorum yapan siz olun!
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.