VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

Özgürlüğe adım attılar...

16 Nisan 2012

TBMM'de 15 bin hükümlünün tahliyesini öngören Denetimli Serbestlik Yasası'nın kabul edilmesinin ardından Bolu'da 111 mahkum ...

TBMM'de 15 bin hükümlünün tahliyesini öngören Denetimli Serbestlik Yasası'nın kabul edilmesinin ardından Bolu'da 111 mahkum tahliye edildi. 

Denetimli serbestlikten yararlanmaya hak kazanan hükümlülerin Bolu Yarı Açık ve Kapalı Cezaevlerinden tahliyelerine başlandı. Bolu'daki cezaevlerinden toplam 111 mahkum tahliye edildi. Bolu Cumhuriyet Başsavcısı Mehmet Yurtseven, söz konusu yasanın ardından Bolu'daki cezaevlerinden de tahliyelerin başladığını belirterek, ileriki tarihlerde de tahliyelerin gelmeye devam edeceğini söyledi. 

Bolu merkezdeki kapalı ve açık cezaevlerinde hükümlü 71 kişinin yasadan yararlandığını söyleyen Yurtseven, Mudurnu, Gerede, Mengen, Kıbrısçık ve Göynük cezaevlerinden de yaklaşık 40 mahkumun tahliye edildiği belirtti. Bolu ve ilçelerinde toplamda 111 kişinin tahliye edildiğini ifade eden Yurtseven, ileriki sürede de aftan yararlanacaklar olduğunu söyledi.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorum yapan siz olun!
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.