VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

HighWay Outlet de 7D ile sinema keyfi...

6 Nisan 2012

Bolu Dağı’nda bulunan HighWay Outlet Alışveriş Merkezi’ne kurulan ve 7D teknolojisi kullanılarak oluşturulan sinema hizmete ...

Bolu Dağı’nda bulunan HighWay Outlet Alışveriş Merkezi’ne kurulan ve 7D teknolojisi kullanılarak oluşturulan sinema hizmete girdi.

Bolu Dağı Tüneli’nin açılması ile D-100 Karayolu’nun Bolu Dağı kesiminde bulunan esnafların iş yapamamasıyla ve işyerlerinin tek tek kapanmasıyla birlikte bir araya gelen esnaflar, yeni alışveriş merkezi kurma kararı aldı. Çalışmalar sonucu 630 bin metrekare alana kurulan dev tesis geçtiğimiz yıl hizmete girdi. Hizmete açıldığı günden bu yana hem vatandaşların hem de TEM Otoyolu’nu kullanan sürücülerin uğrak yeri haline gelen HighWay, yeni aktivitelerde ziyaretçilerine unutulmaz bir gün yaşatıyor. 7D teknolojisi kullanılarak oluşturulan sinemayı kurmak için Denizli’de kalkıp Bolu’ya gelen Selçuk Yıldırım (23), alışveriş merkezini ziyaret edenlere keyifli anlar yaşatıyor. Bir hafta önce hizmete giren 7D sineması 9 koltuğuyla hizmet veriyor. Kişi başı 7,5 TL olan sinema yaklaşık 10 dakika sürüyor. Dört yaş ve üzeri kişilerin alındığı ileri teknoloji 7D sineması ziyaretçilerini bekliyor.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorum yapan siz olun!
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.