Müdür yasak alanı genişletti

Bolu’da İl Milli Eğitim Müdürü Recep Alpdoğan tarafından memurların sigara içmek için görev yerlerini terk ...

Müdür yasak alanı genişletti
Paylaş
A-A+ Paylaş

Bolu’da İl Milli Eğitim Müdürü Recep Alpdoğan tarafından memurların sigara içmek için görev yerlerini terk etmeleri üzerine başlatılan sigara yasağı genişletildi. Okullar ve müdürlük binasının bulunduğu alana sigara yasağı levhaları asıldı.  

İl Milli Eğitim Müdürü Recep Alpdoğan, geçtiğimiz ay Milli Eğitim Müdürlüğü’nde görevli memurların sigara içmek için görev yerlerini terk etmelerini gerekçe göstererek, İl Müdürlüğü binası ve çevresinde sigara içilmesini yasaklamıştı. Bunun üzerine memurlar bina dışında dahi sigara içemez oldu. Yasak geçtiğimiz günlerde iyice genişledi. Lise, ilkokul, kreş ve İl Milli Eğitim Müdürlüğü’nün bulunduğu sokağa sigara yasağı tabelaları asıldı. “Eğitim alanıdır. Bu bölgede sigara içmek yasaktır” yazılı tabelalar elektrik direklerine asıldı. Artık eğitim alanlarının bulunduğu bölgede sigara tüketimi tamamen yasaklanmış oldu

3 yorum yapılmış

  • muhtar (14 yıl önce)
    öğrenci arkadaş doğru söylemiş orman parkındada sigara içmek yasaklanmalı
    0
    0
    Yanıtla
  • yasak (14 yıl önce)
    İnsanlar kendilerini padişah zannederse böyle olur. Bu hızla vali ve milli eğitim müdürü Bolu sınırları içinde sigarayı yasaklar. Meclis in yetkisini ellerine almışlar. Yürütme değil, yasama yı ellerine almışlar. Kolay gelsin.
    0
    0
    Yanıtla
  • Öğrenci (14 yıl önce)
    Sayın valim, Merkez Endüstri Meslek Lisesinin arka bahçesi, okul ön tarafı sabahtan akşama kadar sigara içen öğrenciler ile dolu, oralara da sigara içilmez levhası asalım. Atatürk orman parkını unutmayalım. Yok ya, evlerin balkonunda da yasaklayalım. Oralara levha koyma zorunlulu olsun.
    0
    0
    Yanıtla
İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.