VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

Bolulular bu haber size!

30 Mart 2012

AK Parti Bolu Milletvekili Fehmi Küpçü, kente yeni bir hastane kazandıracaklarını müjdeleyerek, “Bolu 475 yatak ...

AK Parti Bolu Milletvekili Fehmi Küpçü, kente yeni bir hastane kazandıracaklarını müjdeleyerek, “Bolu 475 yatak kapasiteli bir hastaneye kavuşuyor. Bize destek olan Hüseyin İka’ya teşekkür ediyorum” dedi.

Bolu’nun 24. Dönem Milletvekili seçilerek AK Parti’den meclise giren Avukat Fehmi Küpçü, Bolu halkına müjdeli haberi verdi. Uzun süredir yapılan görüşmeler sonrası Bolu’ya 475 yatak kapasiteli bir hastane yapılacağını söyleyen Küpçü, “Bolumuzla ilgili yeni bir kazanımımızı ve müjdemi paylaşmak isterim. Uzun zamandır takip ettiğimiz 130 bin metrekare kapalı alan üzerine Kamu-Özel ortaklığıyla 475 yataklı bir hastane daha Bolu’ya kazandırılacak. Yatırım programına alınan ve birçok sağlık hizmetini de bünyesinde birleştirecek bu projenin ihalesi bu sene yapılacak. 2013 yılında da inşallah yapımına başlanacaktır” diye konuştu.

Yeni hastanenin Bolu’ya kazandırılmasında kendilerine yardımcı olan İzzet Baysal Devlet Hastanesi Başhekimi Hüseyin İka’ya teşekkür eden AK Parti Bolu Milletvekili Fehmi Küpçü, “Diş hekimliği, kamp eğitim merkezi, atletizm pisti ve son olarak Bolu’nun içme suyu kapsamında Karadere kaynaklarımızın tahsisiyle karşınızdayız. Biz, bize inananları mahcup etmeden, hayal ve hamaset yapıp, sadece görüntü veren, söz söyleyen değil, bize inanan, güvenen halkımızın güvenini boşa çıkarmadan, ısrarla hizmet üretmeye devam edeceğiz. Bu hizmetin Bolu’ya kazanılmasında samimi niyetle emek ve katkı veren değerli başhekimimiz Hüseyin İka’ya da teşekkür ediyorum” şeklinde konuştu.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorum yapan siz olun!
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.