VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

Domatesleri sıkılınca canına tak etti...

26 Mart 2012

Bolu'da, pazarcılık yapan Hüseyin Çoban, müşterilerin domatesleri sıkıp ezmesinden rahatsız olunca bir kartona "Lütfen sıkmayın.

Bolu'da, pazarcılık yapan Hüseyin Çoban, müşterilerin domatesleri sıkıp ezmesinden rahatsız olunca bir kartona "Lütfen sıkmayın. Onun da canı var" yazarak tezgaha astı.

Havanın güneşli olması nedeniyle alışveriş yapmak isteyen vatandaşlar pazara akın etti. Yoğun kalabalığın yaşandığı pazarda tezgahlardan ürün seçen müşterilerin özellikle domateslere sıkarak zarar vermesi esnafa ilginç çözüm yolları arattı. Bolu pazarında 20 yıldan bu yana sebze satarak geçimini sağlayan Hüseyin Çoban, tezgaha gelen müşterilerin domatesleri sıkarak ezmesine dayanamadı. Ürünlerinin zarar görmesi nedeniyle Çoban, bir kağıda "Lütfen sıkmayın. Onun da canı var" yazısı yazdı. Daha sonra uyarı notunun yer aldığı kağıdı domateslerin arasına sıkıştıran akıllı esnaf ürünlerinin zarar görmesini engelledi.

Diğer yandan Bolu pazarı esnafı TL'nin yeni simgesine hâla alışmadı. Tezgahlarda duran fiyat listelerinde "TL" ve "Lira" yazıları dikkat çekti. Esnaf yeni simge içinse, "O da ne. Biz simge ne bilmiyoruz ki" diyerek haberleri olmadığını söyledi.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorum yapan siz olun!
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.