VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

Ali Ercoşkun intikam mı alıyor?

23 Mart 2012

2004 ve 2009 seçimlerinde Bolu Belediyesi’ne talip olan, ancak parti içindeki yarışta Alaaddin Yılmaz’a elenen ...

2004 ve 2009 seçimlerinde Bolu Belediyesi’ne talip olan, ancak parti içindeki yarışta Alaaddin Yılmaz’a elenen Ali Ercoşkun’un, 2014 seçimlerinde Yılmaz’ın yeniden başkan adayı olmaması için il kongresinde Ömer Sayın’ı desteklediği iddiaları bitmek bilmiyor.

 

AK Parti’nin hareketli geçen kongresinin ardından kulislerde konuşulan iddialar bitmek bilmiyor. Bunun son örneği de Bolu Milletvekili Ali Ercoşkun ve Belediye Başkanı Alaaddin Yılmaz arasında oldu.

ÖMER SAYIN İÇİN OY TOPLADI

Kongrede aday olan Merkez İlçe Eski Başkanı İsmail Gezgin’i Belediye Başkanı Alaaddin Yılmaz’ın desteklediği ifade edilirken, mevcut başkan Ömer Sayın ise Milletvekili Ali Ercoşkun tarafından desteklendi. Dolayısıyla Ercoşkun ve Yılmaz kongre sürecinde karşı karşıya kaldılar. 2014 yapılacak yerel seçimde yeniden Belediye Başkanı Adayı olabilmek için Alaaddin Yılmaz’ın İsmail Gezgin’i desteklediği iddia edilirken, Başkan Yılmaz’ın yeniden aday olabilmesini önlemek için Ali Ercoşkun’un kongre öncesi parti içinde yoğun bir çalışma yürüttüğü ve İsmail Gezgin’in yakın çevresini bile Ömer Sayın’a oy vermeye ikna ettiği konuşuluyor.

HESAP GÜNÜ MÜ?

2004 ve 2009 yerel seçimleri öncesinde Belediye Başkan Aday Adayı olarak Alaaddin Yılmaz’ın karşısına çıkan Ali Ercoşkun, bu yarışı Alaaddin Yılmaz’a kaptırmış ve Başkan Yılmaz iki dönem Bolu Belediye Başkanı seçilmişti. Ali Ercoşkun’un geçmişte yaşanan bu yarışın hesabını, milletvekili olduktan sonra sormak üzere Başkan Yılmaz’ın karşısında hareket ettiği iddia edilirken, 2014 yerel seçimi için şimdiden parti içi kulis çalışmalarının başladığı belirtiliyor.

www.boludetay.com

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorum yapan siz olun!
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.