VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

CHP, AK Parti'ye şaka yapmanın peşinde

19 Mart 2012

CHP Bolu Milletvekili Tanju Özcan, teşkilat kongrelerin ardından 1 Nisan 2014'te yapılması planlanan yerel seçimlere ...

CHP Bolu Milletvekili Tanju Özcan, teşkilat kongrelerin ardından 1 Nisan 2014'te yapılması planlanan yerel seçimlere tam anlamıyla hazırlanarak, Bolu Belediyesi'ni kazanacaklarını belirterek, “Böylece Ak Parti'ye hiç unutamayacakları şekilde 1 Nisan şakası yapacağız” dedi.

CHP Bolu Milletvekili Tanju Özcan, Pazar günü yapılan ve 12 Haziran Genel Seçimleri sonuçlarının sandığa yansıyacağı yorumlamaları yapılan AK Parti Bolu İl Başkanlığı 4'üncü Olağan İl Kongresi'ne değinerek, AK Partili siyasilere çarpıcı mesajlar gönderdi.

“PANİK HALİNDELER”

Özcan, AK Parti kongresinde dem vurarak, yaptığı açıklamasında, “Ak Parti'de önceki gün bir kongre yapıldı. Biz CHP il başkanlığında bir araya geldiğimizde, 34 yıl sonra milletvekili çıkararak, Bolu'da sağladığımız başarıyı konuşuyoruz. AKP'de ise kongrelerde uzun süre sonra milletvekili kaybetmenin hesapları yapılıyor. Birbirlerine hesap soruyorlar. Adam asmaca oynuyorlar. Ortada bir cenaze var, hala bu cenazeyi kaldıramadılar. Biz başarıdan bahsediyoruz, onlar ise 'Başarısızlığın sorumlusu acaba hangimiz' diye birbirlerini suçlamak peşindeler. Panik halindeler” diye konuştu.

“1 NİSAN ŞAKASI YAPACAĞIZ”

Özcan, açıklamalarının devamında, yerel seçimlerde Bolu'da CHP'nin başarılı olacağını dile getirerek, 1 Nisan 2014'te yapılması planlanan yerel seçimlerde başarılı olacaklarına inandıklarını dile getirerek, “Ve göreceksiniz, yerel seçimlerde biz başarılı olacağız. Bugün buna dünden daha çok inanıyorum. Biz burada Belediye'yi alacağız. Bizdeki coşku, AKP'deki panik zaten gösteriyor. Tüm samimiyetimle söylüyorum; ilçe ve il kongrelerimizi başarıyla tamamlayacağız ve sonra da tamamen hedefe kilitleneceğiz. Kadınıyla, erkeğiyle, genciyle, yaşlısıyla, hep birlikte çalışacağız ve 1 Nisan 2014'te yapılması planlanan yerel seçimlerde AKP'ye 1 Nisan şakası yapıp, Bolu Belediyesi'ni alacağız” ifadelerini kullandı.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorum yapan siz olun!
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.