VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

Tartışmalar sonrasında kenetlendiler...

19 Mart 2012

AK Parti Bolu İl Başkanı Ömer Sayın, kongrenin ardından düzenlediği basın toplantısında, “Ne kadar zor ...

AK Parti Bolu İl Başkanı Ömer Sayın, kongrenin ardından düzenlediği basın toplantısında, “Ne kadar zor bir görev üstlendiğimin farkındayım. Herkese teşekkür ediyorum” dedi. İsmail Gezgin ise, “Kazansaydım çok sevinmeyecektim. Kaybettiğimde de çok üzülmedim” diye konuştu.

Bilim Sanayi ve Teknoloji Bakanı Nihat Ergün’ün de katıldığı 4.Olağan Kongre’de Bolu Teşkilatı’nın yeniden il başkanı seçilen Ömer Sayın, parti binasında basın açıklaması düzenleyerek kongrenin ardından ilk kez gazetecilerin karşısına çıktı.

“ÇOK ZOR GÖREV ÜSTLENDİM”

İl başkanlığında yapılan basın toplantısına AK Parti Bolu Milletvekili Ali Ercoşkun, İl Başkanı Ömer Sayın, Merkez İlçe Başkanı Erol Özak, kongrede adaylığını açıklayan İsmail Gezgin ve çok sayıda partili katıldı. Kongre süresince kendisine destek verenlere teşekkür eden İl Başkanı Ömer Sayın, “Zorlu bir süreci başarıyla atlattık. Kongremiz AK Parti’nin büyüklüğüne yakışır şekilde gerçekleşti. Katkıda bulunan herkese çok teşekkür ediyorum. Bu arada ne kadar zorlu bir görev üstlendiğimin farkındayım. İnşallah işin üstesinden geleceğiz” dedi.

“HİZMETE DEVAM EDECEĞİZ”

AK Parti’nin 4.Olağan Kongresi’nde aday olan ve seçimi 206 oy farkla kaybeden İsmail Gezgin ise vebalden kurtulmak için aday olduğunu söyleyerek, “Gerçekten partimize yakışır bir kongre oldu. Hizmet vebalinden kurtulmak için aday oldum. Kazansaydım çok sevinmeyecektim. Kaybettiğimde de çok üzülmedim. Bu bir yarıştı. Başkanlık Ömer Sayın’a nasip oldu. Bizler yine hizmete devam edeceğiz. Önümüzdeki dönemde daha aktif bir yönetim bekliyoruz” diye konuştu.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorum yapan siz olun!
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.