VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

Gazeteciler Bakan’ı şaşırttı!

18 Mart 2012

AK Parti’nin 4.Olağan Kongresi’nde çok sayıda basın mensubu Ömer Sayın’ı protesto ederek kürsüdeki konuşması sırasında ...

AK Parti’nin 4.Olağan Kongresi’nde çok sayıda basın mensubu Ömer Sayın’ı protesto ederek kürsüdeki konuşması sırasında fotoğraf çekmedi. Basın mensuplarının tepkisi Bakan Nihat Ergün’ün dikkatini çekti. Ergün yanındakilere dönerek tepkinin nedenini sordu. Ömer Sayın bir süre önce, gazeteciler için, "Önlerine kemik atmadık diye böyle yazıyolar" ve bir kadın gazetecinin üzerindeki kıyafetler için "PKK renlerine benziyor" diyerek akıl almaz potlar kırmıştı.

 

 

Bolu’da AK Parti’nin 4.Olağan Kongresi ilginç görüntülere sahne oldu. Bilim Sanayi ve Teknoloji Bakanı Nihat Ergün’ün de katıldığı kongrede mevcut İl Başkanı Ömer Sayın güven tazeledi. Ancak kongrede çok sayıda gazetecinin Ömer Sayın’ı protesto etmesi en çok Bakan Ergün’ün dikkatini çekti. Ömer Sayın’ın konuşma yapmak için kürsüye çıkmasıyla fotoğraf makinelerini bırakan gazeteciler görüntü almadı. Gazetecilerin protesto tavrını sezen Bakan Ergün hemen yanındakilere dönerek durumu anlattı. Gazetecilerin neden fotoğraf çekmediğini soran Ergün, yanındakilerden ise net yanıt alamadı.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorum yapan siz olun!
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.