VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

Ak Parti kongresine katılacak bakan...

15 Mart 2012

Ak Parti’de kongre hazırlıkları tüm hızıyla sürerken, daha önce Başbakan Recep Tayyip Erdoğan’ın katılabileceği söylenen ...

Ak Parti’de kongre hazırlıkları tüm hızıyla sürerken, daha önce Başbakan Recep Tayyip Erdoğan’ın katılabileceği söylenen kongreye Başbakan’ın yerine Bilim Sanayi ve Teknoloji Bakanı Nihat Ergün gelecek.

Ak Parti İl Başkanlığı 4’üncü Olağan Kongresi, 18 Mart Pazar günü saat 13.00’da Kapalı Spor Salonu’nda gerçekleşecek. Ömer Sayın ve İsmail Gezgin’in il başkanlığı için yarışacağı kongreye Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanı Nihat Ergün’de katılacak.  

Kongre sürecinin başlaması ile birlikte mevcut başkan Ömer Sayın ilk adaylığını açıklayan isim olmuştu. Daha sonra İsmail Gezgin’de bu göreve talip olduğunu belirterek düzenlediği toplantıyla adaylığını kamuoyuna duyurdu. Geçtiğimiz gün AK Parti Genel Merkezi'ne çağırılan iki aday ve AK Partili yetkililere kongrede tek aday olması konusunda fikirleri soruldu. Milletvekili Ali Ercoşkun, Belediye Başkanı Alaaddin Yılmaz ile Ömer Sayın ve İsmail Gezgin’in katıldığı toplantıdan net bir karar çıkmadı. Bu nedenle kongrede iki liste yarışacak. Günlerdir sonucu merakla beklenen kongreye Bilim Sanayi ve Teknoloji Bakanı Nihat Ergün’ün de katılacağı öğrenildi.

1 yorum yapılmış
  • mustafa
    14 Mart 2012 • 14:00
    keşke başbakanımız gelse
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.