VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

Genel Merkez "Ömer Sayın" dedi...

14 Mart 2012

Pazar günü yapılacak olan AK Parti İl Başkanlığı Kongresi’nden önce seçimlere tek liste ile gidilmesini ...

Pazar günü yapılacak olan AK Parti İl Başkanlığı Kongresi’nden önce seçimlere tek liste ile gidilmesini isteyen Genel Merkez, adaylar ve partinin ileri gelenlerini Ankara’ya çağırarak hepsiyle tek tek yaptığı görüşmeden sonra Ömer Sayın’la devam kararı aldıklarını herkese tebliğ etti. İsmail Gezgin ise adaylıktan çekilmeyeceğini ifade ederek "Yola devam" dedi.

Genel Merkez’in kararının bu şekilde olduğu, Teşkilat Başkanı Ekrem Erdem tarafından açıklandı. Genel Merkez’in aldığı bu karara rağmen adaylıktan çekilmeyeceğini ifade eden   İsmail Gezgin; “durmak yok yola devam” diyerek, resmen aday olarak seçimlere katılacağını ifade etti.

“ÖMER SAYIN’LA DEVAM EDİN”

18 Mart Pazar günü yapılacak olan AK Parti İl Başkanlığı Kongresi öncesi Genel Merkez seçimlere tek liste ile girilmesini isteyerek bununla ilgili çalışma yapma başladı. Bugün Milletvekilleri Belediye başkanları ve her iki aday Ömer Sayın ve İsmail Gezgin genel merkeze çağıran Teşkilat Başkanı Ekrem Erdem, hepsiyle teker teker görüşme yaptı. Görüşmelerin sonunda açıklama yapan Erkek Erdem, seçimlere Ömer Sayın’la girileceğini, bunun dışında liste çıkarılmamasını istedi.

İSMAİL GEZGİN; “DURMAK YOK YOLA DEVAM”

Genel Merkez’le yapılan görüşmeden Ankara’dan dönmekte olan İsmail Gezgin, kendisini telefonla arayarak adaylıktan çekilip çekilmediğini soran gazeteci Kamuran Alagözoğlu’na Genel Merkez’in aldığı bu karara uymayacağı mesajını verdi ve “Durmak yok yola devam” dedi. 

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorum yapan siz olun!
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.