Ağır toplar Ankara'ya çağırıldı....

AK Parti Bolu İl Başkanlığı Kongresi’ne az bir zaman kala genel merkez harekete geçti. AK ...

Ağır toplar Ankara'ya çağırıldı....
Paylaş
A-A+ Paylaş

AK Parti Bolu İl Başkanlığı Kongresi’ne az bir zaman kala genel merkez harekete geçti. AK Parti Genel Merkezi, Bolu Belediye Başkanı Alaaddin Yılmaz, Milletvekilleri Ali Ercoşkun, Fehmi Küpçü, İl Başkan Adayları Ömer Sayın ve İsmail Gezgin’i acil olarak Ankara’ya çağırdı.

Bugün Genel Merkeze çağırılan isimler AK Parti’nin Teşkilatlardan Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Ekrem Erdem’le görüşecekler. Ekrem Erdem çağırdığı isimlerden hafta sonu yapılacak kongreye tek listeyle gidilmesi için tüm imkanların kullanılmasını isteyecek.

Toplantıdan nasıl bir sonucun çıkacağı ise merak konusu. 

www.bolugazetesi.com.tr

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.