VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

(VİDEO HABER) Sobadan zehirlenen ailenin can pazarı

13 Mart 2012

Bolu’da dört kişilik aile sobadan sızan karbon monoksit gazından zehirlendi. Ailenin yaşam mücadelesi saniye saniye ...

Bolu’da dört kişilik aile sobadan sızan karbon monoksit gazından zehirlendi. Ailenin yaşam mücadelesi saniye saniye görüntülendi.

 Olay, Aşağısoku Mahallesi Yıldırım Beyazıt Caddesi’nde bulunan bir apartmanda meydana geldi. Osman Dumlupınar, eşi Şerife Dumlupınar ve iki çocuğuyla birlikte yaşıyordu. Osman Dumlupınar beyaz et üreticisi bir firmada, eşi Şerife Dumlupınar da bir kurabiye fabrikasında çalışıyordu. Karı koca dün gece mesaiye kaldı.

ARKADAŞINI ARADI VE...

Sabah evlerine geldiklerinde ise yorgunluktan hemen uykuya daldılar. Kızları Yelda ve Seher’le birlikte uyuyan ailede baba Osman Dumlupınar bir ara uykudan uyandı. Odanın dumanla kaplı olduğunu gören baba hemen cep telefonuyla bir arkadaşını aradı. Ancak konuşacak dermanı kalmayan baba, “Kurtarın bizi” diyerek arkadaşından yardım istedi ve telefonu kapattı. Hemen eve gelen arkadaşı ailenin dumandan zehirlendiğini fark edince ambulansı arayarak yardım istedi. Olay yerine üç adet ambulans ve polis ekipleri yönlendirildi.

zehirlenme ile ozgurbolugazetesi

BİR AİLENİN YAŞAM MÜCADELESİ

Eve giren 112 Acil Servis ve polis ekipleri ailenin karbon monoksit gazından zehirlendiğini gördü. Hemen aileye müdahale yapıldı. Acil servis ekipleri Osman Dumlupınar ve eşi Şerife Dumlupınar’ı sedyeye alarak oksijen verdi. Bu sırada ailenin küçük kızları Yelda ve Seher komşularının kucağında ambulansa götürüldü. Olay yerinde bir ailenin yaşam mücadelesi kameralar tarafından saniye saniye görüntülenirken, ambulanslarla İzzet Baysal Devlet Hastanesi Köroğlu Ünitesi’ne kaldırılan aile fertleri tedavi altına alındı. Baba Osman Dumlupınar’ın durumu ciddiyetini koruyor.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorum yapan siz olun!
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.