VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

"Yerel seçimleri kaybederiz"

13 Mart 2012

AK Parti’de 18 Mart’ta yapılacak olan il başkanlığı kongresinde adaylığını açıklayan İsmail Gezgin, “Ömer Sayın’la ...

AK Parti’de 18 Mart’ta yapılacak olan il başkanlığı kongresinde adaylığını açıklayan İsmail Gezgin, “Ömer Sayın’la devam edersek açıkça söylüyorum 2014’de yerel seçimleri kaybederiz” dedi.

İsmail Gezgin, Köroğlu Televizyonu’nda yayınlanan “Dip Not” programında mevcut İl Başkanı Ömer Sayın’ı eleştiri bombardımanına tuttu. Ömer Sayın nedeniyle teşkilatların paramparça olduğunu söyleyen Gezgin, “Ömer Sayın’la devam edersek açıkça söylüyorum 2014’de yerel seçimleri kaybederiz” dedi.

 

"İKTİDAR OLDUK MUKTEDİR OLAMADIK"

Gezgin, teşkilatların Ömer Sayın nedeniyle dağıldığını ifade ederek, “Ömer Sayın yönetimi bugüne kadar oluşturulmuş en kaliteli yönetim. Fakat Ömer Sayın bu yönetimi kullanamadı. Teşkilatlar dağılma noktasına geldi. Toplantı bile yapamaz hale geldik. Kararlar birkaç kişi ile alınıyor. Ben burada konuştuklarımın hepsini Ömer Sayın’ın yüzüne de konuştum. Ana değişen hiçbir şey olmadı. Biz iktidar olduk ama muktedir olamadık. Eğer Bolu’da evine ekmek götüremeyen, sobasında yakacak kömür bulamayan birileri varsa; bu iktidar partisi olarak bizim sorumluluğumuzdadır. Ben ne milletvekili olmak istiyorum nede belediye başkanı. Tek hedefim var oda partide birlik ve beraberliği sağlamak. Maalesef şu an bu birlik ve beraberlikten söz etmemiz mümkün değil. Zaten bu şekilde gidersek açıkça söylüyorum 2014’de yapılacak yerel seçimleri kaybederiz. Bunu açıkça buradan söylüyorum” dedi.

"GENEL MERKEZİ YANILTIYORLAR"

Ömer Sayın’ın genel merkezi de yanılttığını söyleyen İsmail Gezgin, “Genel merkezin bu durumdan haberi yok. Genel merkeze öyle raporlar sunuyorlar ki her şey güllük gülistanlık. Önceden Bolu ile ilgili bir şey yapacağımız zaman Belediye Başkanı, Milletvekilleri, üyeler toplanır ortak kararlar alırdık. Şimdi neredeyse yönetim kurulu bile toplanmıyor. Kendisini çok kez ikaz ettim. Ama değişen hiçbir şey olmadı” şeklinde konuştu.

"TANJU ÖZCAN'LA İSTİŞARE YAPACAĞIM"

 İsmail Gezgin seçildiği taktirde herkesle istişare yapacağını söyleyerek, “Bizim Merkez İlçe kongremize Tanju Özcan İlçe Başkanı iken katılmıştı. İl Kongresinden sonrada hayırlı olsuna geldiler. Biz kendilerine hiç gitmedik. Seçilirsem Bolu Milletvekili olarak Tanju Özcan ile Bolunun sorunları konusunda istişare yapacağım. Diğer partilerin fikirlerini de alacağım. Sivil toplum örgütlerini dinleyeceğim” dedi.

2 yorum yapılmış
  • muhtar
    12 Mart 2012 • 14:00
    alaattin yılmazla kazanırmısınız?
  • muhuttin
    13 Mart 2012 • 14:00
    ya ismail gezgin sanki seninle tulum çıkartırız ikinizde çekin gidin şu partiden siz olduğunuz sürece oy falan yok
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.