VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

Kongrede 'Bende varım' dedi.

11 Mart 2012

İsmail Gezgin Köroğlu Otel’de düzenlediği basın toplantısında 18 Mart’ta yapılacak olan İl Başkanlığı Kongresi’nde aday ...

İsmail Gezgin Köroğlu Otel’de düzenlediği basın toplantısında 18 Mart’ta yapılacak olan İl Başkanlığı Kongresi’nde aday olduğunu resmen açıkladı.

Gazetecilerin ‘Neden aday oldunuz?’ sorusuna İsmail Gezgin, “Bolu’da teşkilatlar dağılma noktasına geldi. Ben defalarca Ömer Sayın’ı bu konuda uyardım. Birlik beraberliği sağlamasını istedim. Ama bir türlü beni dinlemedi. Hiç bir şey değişmedi. Bu sebeple aday oldum” dedi.

Gezgin’i partili arkadaşları da yalnız bırakmadı. Çok sayıda partili İsmail Gezgin’in basın açıklamasına katıldı. Başkan adayı Gezgin, “Bildiğiniz üzere 18 Mart’ta ak kadroların partisi, halkımızın hizmetkarı, AK Partimizin il kongresi yapılacaktır. Amacımız bütün kadrolarıyla birlik ve beraberlik içinde daha güçlü bir il yönetimi ile Bolumuza hizmet etmektir. Bu göreve talibiz. Çünkü bu koltuktan güç almak değil, bu koltuğa güç katmak istiyoruz. Biz bu göreve talibiz. Çünkü halka hizmetin hakka hizmet olduğu bilincindeyiz. Biz bu göreve talibiz. Çünkü belediyemizle, ilçelerimizle, kadın kollarımızla, gençlik kollarımızla, tüm kadro ve teşkilatlarımızla birlik ve bütünlük içinde Bolumuza hizmetkar olmak istiyoruz” diye konuştu.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorum yapan siz olun!
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.