VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

Boluspor Kasımpaşa maçı öncesi Sakarya'da kamp yapacak

6 Mart 2012

Boluspor, kötü haftaların stresini atmak için kendi sahasında oynayacağı Kasımpaşa maçı öncesi yarın Sakarya'da kampa ...

Boluspor, kötü haftaların stresini atmak için kendi sahasında oynayacağı Kasımpaşa maçı öncesi yarın Sakarya'da kampa girecek.

Ligde beş haftadır galibiyet yüzü göremeyen ve zirveden iyice uzaklaşan Boluspor'da moraller bir hayli bozuldu. En son deplasmanda Sakaryaspor'u 7-2'lik tarihi farkla yendikten sonra üç puana hasret kalan Kırmızı-beyazlı takım arka arkaya puan kayıplarıyla zirvenin 14 puan gerisinde kaldı. Boluspor, geride kalan beş haftada galibiyet alamadığı gibi rakip filelere gol de atamadı. En son Sakaryaspor ağlarına 7 gol gönderen Boluspor, o günden sonra gole de hasret kaldı. Teknik Direktör Özcan Kızıltan'la yollarını ayırıp Bahri Kaya'yla anlaşan yönetim şeytanın bacağını Elazığ deplasmanında da kıramadı. Bu kötü sonuçlardan sonra iyice morali bozulan futbolcular sessizliğe büründü. Hemen harekete geçen yönetim bu hafta sonu kendi sahasında oynayacağı Kasımpaşa maçı öncesi takımı kampa götürme kararı aldı.

Kırmızı-beyazlı ekip, Pazar günü kendi sahasında oynayacağı Kasımpaşa maçı öncesi yarın Sakarya'ya giderek kampa girecek.

1 yorum yapılmış
  • mehmet eroğlu
    5 Mart 2012 • 13:00
    merak ediyorum. acaba biz kasım paşa maçını sakaryada mı yapacazda orada kamp yapıyoruz ALLAH bu insanlara akıl fikir versin
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.