VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

İşte Boluspor'u karıştıracak açıklamalar....

6 Mart 2012

Boluspor yöneticisi ve Transfer Komitesi üyesi Ervani Alemdar, öyle açıklamalar yaptı ki yenilir yutulur cinsten değil. Belki ...

Boluspor yöneticisi ve Transfer Komitesi üyesi Ervani Alemdar, öyle açıklamalar yaptı ki yenilir yutulur cinsten değil. Belki de yönetimden birçok kişinin düşündüğü fakat ifade edemediği sözleri Köroğlu Gazetesi’ne yaptı. İşte bomba açıklamaların satırbaşları

 

“BOLUSPOR MENAJERLERİN TEZGÂHINA DÜŞTÜ”

   

“TRANSFER KOMİTESİ BOŞUNA ÇALIŞTI”

  

“ÖNERDİĞİM OYUNCULARIN BİRİ ALINDI”

 

“GİDECEK OYUNCULARI NECİP ÇARIKÇI BELİRLEDİ”

Ervani Alemdar, Necip Çarıkçı’nın transfer komitesi yerine eski yönetici ve kendince çok güvendiği Recep Aydoğanlı ile görüşerek transferler yaptığını belirterek, “Bank Asya Ligi’ne yükseldikten sonra, ünlü menajerlerle Necip Çarıkçı transfer yapmaya başladı. Bu menajerler maalesef bugün geldiğimiz durumu hazırladılar. Boluspor, 4 yıldır nereden ve kimlerle geldiğini unutarak menajerlerin tezgahına düştü. Ne yazık ki şuan ki tablo bunu gösteriyor” dedi.

ALACAKLARINDAN FERAGAT ETSİN

Boluspor yöneticisi Ervani Alemdar, Boluspor Başkanı Necip Çarıkçı’nın, TFF Başkanı olan Beşiktaş Başkanı Yıldırım Demirören gibi alacaklarından feragat etmesini isteyerek, “Sayın Başkan Necip Çarıkçı, Boluspor’a maddi manevi katkılarda bulunmuştur. Ama unutmamalı ki Sayın Necip Çarıkçı da, Boluspor sayesinde Türkiye’ye ismini tanıttı. Ben Sayın Necip Başkanın bu büyüklüğü göstereceği inancındayım” dedi.

VALİ VE BAŞKAN OLMASAYDI…

Belediye Başkanı Alaaddin Yılmaz’ın yıllardır verdiği desteği vurgulayan Alemdar, “Böyle bir Belediye Başkanı, böyle bir Vali ve böyle bir Vekillerle geçtiğimiz dönemlerde hiçbir kulüp başkanı çalışma şansı olmamıştır. Bolusporumuza maddi ve manevi birçok konuda katkıları olmuştur ve halen devam etmektedir” dedi.

HAMDİ TANRIKUKU VE KAMİL ERBAYRAM

“Mayıs ayında kongre sürecine girileceğini ifade eden Ervani Alemdar, başkanlık için gönlünden geçen isimler ise Hamdi Tanrıkulu ve Kamil Erbayram.”

TRANSFER KOMİTESİ BOŞUNA ÇALIŞTI

“Mayıs 2011’de yapınla kongre sonrası Necip Çarıkçı başkanlığında yönetimi devraldık. Yönetim olarak kendi içimizde görev dağılımı yaptık. Erdal Gören, Osman Gürsoy, Dursun Kayman, Aydın Oskay ve ben Ervani Alemdar transfer komitesi görevini üstelendik. Transfer sezonu açılması ile birlikte arkadaşlarımızla birlikte araştırmalarımıza başladık ve Necip Çarıkçı başkanlığında çalışmalarımıza devam ettik. Bende mesleğim bilgim ve çevremi kullanarak geniş çaplı bir araştırma yaptım. Yapmış olduğum araştırmalar sonrasında 20-30 futbolcu arasından kulübümüze ve Bolu’nun iklim şartlarını da göz önünde bulundurarak 10-12 futbolcu önerdim.”

ÖNERDİĞİM OYUNCULARIN BİRİ ALINDI

"Gençlerbirliği’nden Soner Aydoğdu, Ofspor’dan Emre Karaman, Sivasspor’dan Mehmet Nas, Elazığspor’dan Ahmet Görkem Görk, Orduspor’dan Ali Çamdalı, Şekerspor’dan sağ bek Şener, Ankaragücü’nden Metin Akan, Samsunspor’dan Ufuk Bayraktar, Orduspor’dan Murat Akın, K.Erciyesspor’dan Emrah Bozkurt, Kırklarelispor’dan santrafor Hakan, Gençlerbirliği’nden Mahmut Boz, Oyak Renault’dan Hakan Arslan, önerdiğim futbolculardı. Belirttiğim futbolcuların kalitesi gözler önünde. Böyle futbolcuların alınması halinde şampiyonluk yaşayacağımıza inanıyordum." 

BOLUSPOR MENAJERLERİN TEZGÂHINA DÜŞTÜ

“Benim yönetime sunduğum futbolculardan sadece Hakan Arslan aile anlaşma sağlandı. Hakan Arslan’ın takımımıza kazandırılmasında kayınpederim eski kulüp başkanı Mehmet İnceayan’ın payı vardır. Transfer komitesindeki diğer arkadaşlarımızda birçok çalışma yaparak futbolcu isimlerini başkanımıza sundular. Ancak şunu belirtmeliyim ki, benim ve diğer arkadaşlarımızın sunduğu isimlerden 1-2 kişi ile temasa geçildi. Necip Çarıkçı başkanımız kendi yönetimindeki transfer komitesinden ziyade, eski yönetici ve kendince çok güvendiği Recep Aydoğanlı ile görüşmelere yaparak transferler yaptı. Burada bir parantez açmak istiyorum”

Bizler 3.ligden, 2.lig’e, 2.lig’den Bank Asya’ya çıktığımız yıllarda bizim transfer komitesinde Bolu’da herkes tarafından tanınan ve saygı duyulan Kamil Erbayram vardı. Çok iyi biliyorum ki kendi şahsi cebinden 2 tane antrenöre maaş vererek onlara futbolcu izlettiriyordu. Onlardan aldığı bilgiler doğrultusunda futbolcular alınarak şampiyonluklar yaşadık. Ancak Bank Asya Ligi’ne yükseldikten sonra, ünlü menajerlerle Necip Çarıkçı transfer yapmaya başladı. Bu menajerler maalesef bugün geldiğimiz durumu hazırladılar. 3.Ligden Bank Asya’ya kadar çıktığımız dönemdeki yönetimde Necip Çarıkçı, Hamdi Tanrıkulu, Kamil Erbayram, Mustafa Ericek, Seçkin Kavarna, Taner Çizmecioğlu, Hasan Aksoy gibi çok değerli ve saygılı isimler yer aldı. Boluspor, 4 yıldır nereden ve kimlerle geldiğini unutarak menajerlerin tezgahına düştü. Ne yazık ki şuan ki tablo bunu gösteriyor.”

BOLUSPOR’A DEĞERLER KATMAK GÖREVİMİZ

“Sezon başlamadan yapılan birçok hazırlık maçını da işim gereği takip ettim. Samsunspor kadrosuyla gelen sağ açık Onur Türk’ü beğendim ve izleme komitesi başkanı Ali Beykoz’u çağırdım, maçı birlikte izledik. Maç sonunda Necip Başkanı arayarak Onur’u Samsunspor’la anlaşmaması halinde devreye girebileceğimizi belirttim. Yine sezon başında Kartalspor ile kampa gelen Ümit Tütünci’nin Kartal’da mutsuz olduğunu ve devreye girebileceğimizi telefonla söyledim. Bu tarz birçok örnek isim verebilirim.”

ÜÇ TEKNİK ADAM MASAYA YATIRILDI

“Sezon başında Teknik direktör ile ilgili önerdiğim 3 isim oldu. Hüseyin Kalpar, Cihat Arslan ve Ali Beykoz. Cihat Arslan’la anlaşma yapıldı ve devre bitimine 1 hafta kala hocayı gönderdiler. Cihat Arslan’ın gönderilmesine karşı çıkan isimlerden biri de bendim. Neden gönderildiğini de Necip başkan hala bizlerle paylaşmadı. Cihat hoca gönderildikten sonraki süreçte Başkan Necip Çarıkçı, bizzat kendi birçok isimle temasa geçti. Yücel İldiz, Giray Bulak ve Metin Diyadin bildiğim isimler. Görüştükleri isimlerin hiç biri Boluspor’a gelmek istemedi. Neden gelmek istemediklerini bilemiyorum? Necip başkan beni aradı ve Özcan Kızıltan’ı sordu. Ben işim ve mesleğim gereği kimse için kötü söz söylemem. Ancak son yıllara bakıldığında 2 şampiyonluk yaşadığını söyledim ve insan olarak da beyefendi olduğunu belirttim. Özcan hocanın telefon numarasını Necip başkana ben verdim.”

GİDECEK OYUNCULARI NECİP ÇARIKÇI BELİRLEDİ

Devre arasında alınacak ve gönderilecek futbolcularla ilgili isimler konuşulmaya başladı. Nokta transferler gerekiyordu. Çok iyi bir santrafor, iyi bir oyun kurucu ve sağ kanat oyuncusu gündeme geldi. Gidecek isimlerin tamamını Necip Çarıkçı kendi belirledi. Bu kararı alırken hangi yönetici veya kimle görüştüğünü bilmiyoruz. Toplantı da Ümit Tütünci ve Onur Türk’ün gönderilme sebeplerini sorduğumda Mayıs’ta öğrenirsiniz cevabını aldım.

NECİP BAŞKAN BÜYÜKLÜĞÜNÜ GÖSTERMELİ

Basından takip ettiğim kadarı ile BJK Kulüp Başkanı Yıldırım Demirören TFF Başkanlığı için istifa etti. İstifa ederken de alacaklarından feragat etti. Bence Necip Çarıkçı aynı fedakarlığı göstermeli. Necip başkan Boluspor’dan alacağı olduğunu belirtiyor. Bu tutarı Boluspor’umuza bağışlasın. Tabi ki Necip Çarıkçı, Boluspor’a maddi manevi katkılarda bulunmuştur. Ama unutmamalı ki Necip Çarıkçı’da Boluspor sayesinde bir yerlere geldi. Ben Necip başkanın bu büyüklüğü göstereceği inancındayım.   

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorum yapan siz olun!
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.