VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

Ömer Sayın'dan Mehmet Emin Güz'e...

6 Mart 2012

  HABER: MURAT ÇELİK AK Parti İl Başkanı Ömer Sayın, kulislerde Mehmet Emin Güz’ün aday olacağı yönünde ...

HABER: MURAT ÇELİK

AK Parti İl Başkanı Ömer Sayın, kulislerde Mehmet Emin Güz’ün aday olacağı yönünde çıkan dedikodulara çarpıcı yanıt vererek, “Mehmet bey iyi bir yol arkadaşıdır. O kimsenin arkasından iş yapmaz. Adam satmaz” dedi.

  

AK Parti Bolu İl Teşkilatı’nda 18 Mart’ta yapılacak olan il başkanlığı seçimleri öncesi Ömer Sayın aday olduğunu açıkladı. Ancak Ömer Sayın’ın adaylığını açıklamasından çok kulislerde dolaşan Mehmet Emin Güz dedikodularına verdiği yanıt dikkat çekti. Parti binasında düzenlenen toplantı sonrası bazı gazetecilerle bir araya gelen Sayın, “Mehmet Emin Güz aday olur mu” sorusuna çarpıcı yanıt verdi. Ömer Sayın, “Mehmet bey iyi bir yol arkadaşıdır. O kimsenin arkasından iş yapmaz. Kendisiyle birebir görüşmemiz oldu. Mehmet bey aday olmayacak. Ancak seçime tek listeyle de giremeyeceğimizi biliyorum” dedi. Ömer Sayın’ın kritik günlerde Mehmet Emin Güz’le ilgili söylediği sözler akıllarda soru işareti bıraktı.

 

 

1 yorum yapılmış
  • hicran
    6 Mart 2012 • 13:00
    Hayırdır Ömer Sayın bey Mehmet Emin GÜZ'ün aday olmasınamı engel olmaya çalışıyorsun. Bırakın bu ayak oyunlarını demokrasıyı savunan bir partide kim isterse aday olur ve seçilen İl başkanı olur bu kadarmı kendinize ve delegeye güveniniz yok.Ali cengiz oyunları oynuyorsunuz.
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.