VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

Ömer Sayın resmen aday

6 Mart 2012

AK Parti Bolu İl Teşkilatı’nda mevcut başkan Ömer Sayın, 18 Mart’ta yapılacak olan il başkanlığı ...

AK Parti Bolu İl Teşkilatı’nda mevcut başkan Ömer Sayın, 18 Mart’ta yapılacak olan il başkanlığı seçimleri öncesi yeniden aday olduğunu açıkladı. Sayın 9 ilçe başkanını yanına alarak resmen "Adayım" dedi.

18 Mart’ta yeni il başkanını seçecek olan AK Parti Bolu İl Teşkilatı’nda ilk adaylığını açıklayan isim Ömer Sayın oldu. Mevcut başkan partisinin il binasında düzenlediği toplantıda yeniden aday olduğunu açıkladı. Ömer Sayın’ın adaylığını açıkladığı törene 9 ilçe başkanının yanı sıra çok sayıda partili katıldı.

“HAYIRLI OLSUN”

AK Parti’nin bir hizmet makamı olduğunu söyleyen İl Başkanı Ömer Sayın, “AK Parti, Türkiye’yi karanlık günlerden aydınlık geleceğe taşımak için kurulan bir partidir. Bugüne kadar yaptığı hizmetler ve insanlara aşıladığı sevgi her kesim tarafından açıkça görülmektedir. Bizler de hem bu partiye hem halka hizmet etmekten gurur duyduk. Bildiğiniz gibi 18 Mart’ta yeni il başkanlığının seçileceği bir kongre var. Ben seçimlerde yeniden aday olduğumu duyuruyorum. İnşallah hizmete devam edeceğiz” dedi.

Ömer Sayın’ın adaylığını açıklamasından sonra partililer mevcut il başkanını alkışlayarak destek verdi. İlçe teşkilatlarının da Ömer Sayın’a tam kadro destek vermesi gözlerden kaçmadı.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorum yapan siz olun!
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.