VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

Emes hastası çocuğa evinde moral verdiler

5 Mart 2012

Bolu İzzet Baysal Devlet Hastanesi Başhekimi Hüseyin İka ve beraberindeki heyet, Emes (MS) hastası 4 ...

Bolu İzzet Baysal Devlet Hastanesi Başhekimi Hüseyin İka ve beraberindeki heyet, Emes (MS) hastası 4 yaşındaki Irmak Arıkan ve ailesini evinde ziyaret etti.

Borazanlar Mahallesi'nde ikamet eden İlhan ve Seher Arıkan çiftinin 4 yaşındaki çocukları Irmak Arıkan, doğuştan Emes hastalığına yakalandı. Görme, duyma ve yürüme gibi birçok fonksiyonunu kaybeden Irmak Arıkan'a yetkililerden destek geldi. Bolu Belediye Başkanlığı, Evde Sağlık Derneği (EVSAD), Türk Kızılay'ı Bolu Şubesi ve İzzet Baysal Devlet Hastanesi personeli aileyi evinde ziyaret etti. Evde bir yaşından bu yana solunum cihazına bağlı yaşayan küçük çocuk için bir araya gelen heyet, aileye destek sözüverdi.

 İzzet Baysal Devlet Hastanesi Başhekimi Hüseyin İka, aileyi sürekli ziyaret ettiklerini söyleyerek, "Minik Irmak doğuştan emes hastası. Kendisi birçok algısını yitirmiş durumda. Herkesi duyuyor, görüyor ancak tepki veremiyor. Biz de ailemizi aralıklarla ziyaret ediyoruz. Kendilerinin ihtiyaçlarını karşılamaya çalışıyoruz. Küçük Irmak'ın tedavisi devam ediyor. Bugün de onu ziyaret ettik" şeklinde konuştu.

1 yorum yapılmış
  • vatandaş
    5 Mart 2012 • 13:00
    Allah şifa versin,inşallah en kısa sürede iyileşir
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.