VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

Vali Özçimen takım elbiseli karavatlı spor yaptı

24 Şubat 2012

Bolu'da yürütülen proje ile yaşlıların spor yaparak sağlık sorunlarından kurtulması hedefleniyor.  Abant İzzet Baysal Üniversitesi (AİBÜ) ...

Bolu'da yürütülen proje ile yaşlıların spor yaparak sağlık sorunlarından kurtulması hedefleniyor.  Abant İzzet Baysal Üniversitesi (AİBÜ) Fizik Tedavi ve Rehabilitasyon Yüksekokulu ile Bolu Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü ''Yaşlılarla sağlıklı yaşam için eğitim'' projesini başlattı. Proje ile uzmanlar tarafından bel ağrısı çeken yaşlılara, spor eğitimi verilerek spor yapmaları sağlanıyor. 

Düzenli olarak spor yapan yaşlıların, bel ağrılarından ve diğer rahatsızlıklarından sporla kurtulması hedefleniyor. Vali İbrahim Özçimen ve Belediye Başkanı Alaaddin Yılmaz, projenin yürütüldüğü Murat Canbaş Jimnastik salonunda, spor yapan yaşlıları ziyaret etti. Bir süre çalışmaları izleyen Özçimen ve Yılmaz, daha sonra yaşlılarla, takım elbiseli ve kravatlı bir şekilde spor yaptı. 

Ziyaretin ardından gazetecilere açıklama yapan Özçimen, herkesin bir gün yaşlanacağını ifade ederek, “Yaşlılarımızın sağlıklı olmaları çok önemli. Yaşlılarımız sağlıklı olursa çevreleri ile uyumlarına devam eder. Onların evlerine kapanıp karamsarlığa kapanmasındansa gelip buralarda hareket etmeleri, sosyalleşmeleri, arkadaşlar edinmeleri önemli” dedi. 

Özçimen, sağlam olan vücutta üretkenliğin fazla olduğunu, morallerin yüksek olduğunu kaydederek, “Bunun için bu tür alanlara ihtiyaç var. Yaşlılarımız toplumun bir parçası. Ben onların da valisiyim. Onların da yanında olmak istedim” diye konuştu. 

Belediye Başkanı Alaaddin Yılmaz ise bu tür faaliyetlerin sayısını yükseltmek gerektiğini belirtti.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorum yapan siz olun!
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.