VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

Gözler Mehmet Emin Güz ve İsmail Gezgin’de

23 Şubat 2012

AK Parti’de il başkanlığı seçimleri öncesi tansiyon iyice yükseliyor. Ömer Sayın’ın adaylığını açıklamasından sonra partinin ...

AK Parti’de il başkanlığı seçimleri öncesi tansiyon iyice yükseliyor. Ömer Sayın’ın adaylığını açıklamasından sonra partinin önde gelen isimlerinin Mehmet Emin Güz ve İsmail Gezgin’e aday olmaları için yoğun baskı yaptıkları konuşuluyor.

 

İktidar partisinde 18 Mart’ta yapılacak olan il başkanlığı seçimi öncesi kılıçlar çekildi. Mevcut Başkan Ömer Sayın’ın adaylığını kesin olarak açıklamasından sonra partinin eski isimleri harekete geçti. Ömer Sayın’ın yeniden başkan olmasını istemeyen bazı partililer, hatta eski milletvekillerinin de aralarında bulunduğu birçok ismin yeni aday çıkartmak için çalışma içinde olduğu öğrenildi. Kamuoyunda konuşulan dedikodular, seçim gününe kadar çok sayıda adayın yarışacağını gösteriyor.

Partinin eski dönemlerinde görev alan birçok isim Ömer Sayın’ın karşısına rakip çıkartmak için çalışıyor. Özellikle eski İl Başkanı Mehmet Emin Güz ve Bolu Belediyesi Meclis Üyesi İsmail Gezgin’e aday olmaları için yoğun baskı yapıldığı öğrenildi. İki isim baskılar karşısında henüz bir karar vermezken, ilerleyen günlerde nasıl bir karşılık verecekleri ise merakla bekleniyor. Parti içinde yaşanan gelişmeler sonucu genel merkezin hangi isim üzerinde karar kılacağı ise muamma. Şimdi gözler Mehmet Emin Güz ve İsmail Gezgin’in üzerinde.

2 yorum yapılmış
  • TİRİVİRİ
    22 Şubat 2012 • 13:00
    Teskilat falan filan kim ya basbakan kim derse il baskani o olur
  • muhuttin
    24 Şubat 2012 • 13:00
    ya bırakın bu işleri sayın güz için bişey söyleyemem ama diğer adayın zamanında bolulular için konuştuğu cümleleri hala kulağımda bu adam il başkanı olursa ailemden bir tane bile oy cıkmaz
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.