VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

Deri işçilerine 'AKP' plakalı müfettiş...

20 Şubat 2012

Gerede’de deri işçilerinin protestolarına neden olan gerekçeleri incelemek üzere görevlendirilen müfettişlere tahsis edilen aracın 06 ...

Gerede’de deri işçilerinin protestolarına neden olan gerekçeleri incelemek üzere görevlendirilen müfettişlere tahsis edilen aracın 06 AKP… şeklinde olduğu iddiası, ilçede tartışmalara yol açtı.

Gerede’de bulunan Deri Organize Sanayi'de sigortasız çalıştırılmalarını ve ücretlerinin azlığını protesto eden yaklaşık 500 işçi, izinsiz yürüyüş yapınca polisin müdahalesi ile karşılaşmışlar ve emek mücadelelerini günlerdir eksi seviyelerdeki soğukta sürdürmüşlerdi. İşçilerin protestolarının büyümesi üzerine harekete geçen polis, önce biber gazıyla ardından da coplarla işçilere müdahale etmiş, çıkan olaylarda 16 işçi gözaltına alınmıştı.

Çıkan olaylar sonrası, Ankara'nın tüm dikkati bölgeye çevrilmiş, Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı incelemelerde bulunmak üzere müfettişlerini görevlendirmişti. www.mercanmedya.com internet sitesinde, ilçeye gelen bakanlık müfettişleri için tahsis edildiği ileri sürülen bir aracın fotoğrafı yayınlandı. Müfettişlerin Gerede'ye geliş-gidişlerde kullandıkları belirtilen Mercedes markı aracın 06 AKP … şeklindeki plakası dikkat çekti. İnternet sitesinde yer alan haberde, “Özellikle seçilmiş mi ya da bir tesadüf ile tamamen rastlantı mı, bilinmez ama; araçta görülen “06 AKP ..” uzantılı plaka, tabakhane bölgesinde hayli ilgi ve dikkat çekti” ifadelerine yer verildi.

www.mercanmedya.com

1 yorum yapılmış
  • Rido
    21 Eylül 2017 • 07:28
    Şehrin en işlek yerini günletce kapatmanın mantıgını anlamak .çok zor
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.