VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

Tekme tokat dövdüler...

13 Şubat 2012

Bolu Belediyesi’ne ait mezbahanenin işletmeciliğini yapan Cengiz Çoşkun, iddiaya göre, eski işletmeci M.K. ve kardeşleri ...

Bolu Belediyesi’ne ait mezbahanenin işletmeciliğini yapan Cengiz Çoşkun, iddiaya göre, eski işletmeci M.K. ve kardeşleri tarafından dövülerek hastanelik edildi.

Bolu Belediyesi'ne ait olan mezbahaneye hijyen nedeniyle Bolu Tarım İl Müdürlüğü'nün talebiyle  kimseyi almama kararı alındı. Bunun üzerine mezbaha veterineri, işletmeci Cengiz Coşkun ve bekçinin imzasıyla içeriye hayvan tüccarlarını ve kasapları girişi yasaklandı. Asılan uyarıları dinlemeyen mezbahanın eski işletmecilerinden M.K. içeri girmeye kalktı. Tartışma büyüdü ve M.K. asılan levhayı bıçakla kesti.  

DARP ETTİLER

Cengiz Coşkun'un iddiasına ve güvenlik kamerası görüntülerine göre daha sonra olay yerine gelen M.K’nin kardeşleri İ.K., T.K., İ.K ve A.K Cengiz Coşkun'u darp etmeye başladı. Bıçak ve sopaların kullanıldığı kavgada Cengiz Coşkun ağır bir şekilde yaralandı. Cengiz Coşkun yaptığı açıklamada hakkını kanun önünde arayacağını söyledi.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorum yapan siz olun!
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.