VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

Hüseyin Aykan televizyon mu açıyor?

9 Şubat 2012

Medya K'ya ait Bolu basınının köklü kuruluşlarından Bolu Ekspress Gazetesi el değiştirdi. Medya K Organizasyon ...

Medya K'ya ait Bolu basınının köklü kuruluşlarından Bolu Ekspress Gazetesi el değiştirdi. Medya K Organizasyon Yönetim Kurulu Başkanı Hüseyin Aykan, satış sonrası yaptığı açıklamada, “Medya sektöründen çekilmiyoruz. Yakın gelecekte görsel medyada da yer alacak, daha da büyüyeceğiz” dedi.

 Medya K'ya ait Bolu Ekspress Gazetesi, Ege Medya Dağıtım Şirketi tarafından satın alındı. Medya K Organizasyon Yönetim Kurulu ile yaklaşık 1 haftadır süren görüşmeler sonrası dün akşam saat 17.15 sıralarında anlaşmaya varıldığı, protokol sırasında Medya K Hukuk Müşaviri Avukat Fikret Çıracı'nın da bulunduğu açıklandı.

“HAYIRLI OLSUN”

Hüseyin Aykan, anlaşma sonrası yaptığı açıklamada, “Medya K olarak sektörde yatırımlarımız vardı. Yatırımlarımıza da devam ediyoruz. Bolu Ekspress Gazetesi bu yatırımlarımızın küçük bir bölümünü oluşturuyordu. Yaklaşık bir haftadır iki şirketin temsilcileri vasıtasıyla yürütülen görüşmeler dün akşam saatlerinde sonuç verdi ve satış gerçekleşti. Umarım bu gelişme her iki şirkete de hayırlı olur” dedi.

“TELEVİZYON MU AÇIYOR?”

Aykan, Bolu Ekspress Gazetesi'nin satışının Medya K'nın gücünü zayıflatmayacağını, aksine şirketin medya sektöründe büyüyerek çalışmalarını sürdüreceğini belirtti. Aykan, Medya K olarak gelecekte hayata geçirmeyi planladıkları projeler hakkında bilgi vererek, “Medya K'nın sektördeki yatırım girişimleri önümüzdeki dönem içerisinde de devam edecektir. Yakın geçmişte biliniyor ki, Bolu FM 95,7'nin çoğunluk hisselerini bünyemize dahil etmiştik. Yakın gelecekte de görsel basınla yurttaşlarımızın karşısına çıkmayı planlıyoruz. Bu yöndeki çalışmalarımızı aralıksız şekilde sürdürüyoruz” ifadelerini kullandı.

3 yorum yapılmış
  • ömer
    8 Şubat 2012 • 13:00
    işallah açar köroğlu tv tek başına yetmiyo. çoçuk kanalları bile köroğlu tv den iyi.
  • Murat Adıyaman
    8 Şubat 2012 • 13:00
    Zaten kolaydı her önüne gelenin tv açması. açsa bi aralar becikoğlunun a dı geçiyodu, boy boy reklamlar vardı kanal14 diuye noldu tık yok. hepsi hava civa madem basın sektöründe kalcan ne diye elindeki gazeteni satıyon kardeşim. kolaysa açsın bi tv kanalı
  • ss14
    9 Şubat 2012 • 13:00
    abant tv açılıyor arkadaşlar.. ulusal olarak hemde yerini görmek isteyenler. köroğlu mahallesinde savcılar marketin doğusunda..
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.