VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

112 ekipleri emekli öğretmene can verdi...

8 Şubat 2012

İzzet Baysal Caddesi'nde bulunan Parlak İşhanı’nda hizmet veren Sebenliler Kahvehanesi’nde Emekli Öğretmen Hüseyin Çobanoğlu oyun oynarken ...

İzzet Baysal Caddesi'nde bulunan Parlak İşhanı’nda hizmet veren Sebenliler Kahvehanesi’nde Emekli Öğretmen Hüseyin Çobanoğlu oyun oynarken kalp krizi geçirdi. 112 acil ekipleri emekli öğretmeni uzun uğraşlar sonunda hayata döndürdüler.  

Yaşam ile ölüm arası ince bir çizgi. Bu çizginin öbür tarafına geçmek üzere olanların imdadına 112 Acil ekipleri yetişerek Azrail’e adeta; “Dur bir dakika, biz geldik” selamını verdikten sonra, yaşam ile ölüm arasında gidip gelen hastalara da; “daha yaşayacak günlerin var, hayat devam ediyor!” diyerek yaşama geri döndürüyorlar.

112’nin melekleri bugün yine bir kişi yaşama döndürmenin mutlu gururunu yaşadılar. Parlak İşhanı’ndaki Sebenliler Kahvehanesi’nde Kızıklı  Emekli Öğretmen Hüseyin Çobanoğlu oyun oynarken kalp krizi geçirmeye başladı. 15.10’da arkadaşlarının 112’yi aramasından 5 dakika sonra ekip olay yerine gelerek çalışmaya başladı. 15.15’te hayat belirtisi görünmeyen ve kalbi durmuş vaziyette olan hastaya, ekip elektro şok vermeye ve suni solunum yaptırmaya başladı. 

10 dakika boyunca suni solunuma, elektro şok vermeye ve kalp masajı yapmaya devam eden ekip, hastanın kalbinin yeniden atmaya başlamasından sonra ambulansa koydukları hastayı İzzet Baysal Bolu Devlet Hastanesi’ne sevk ettiler.

Kahvehanedeki bütün bu gelişmeleri sadece ve sadece BolununSesi Gazetesiyle birlikte uzaktan izleyen vatandaşlar, “hasta ölmüştü, yeniden hayata döndürdüler. 112 ekibinden Allah razı olsun. Birazcık gecikseler ve bu kadar uğraşmasalardı, hastanın yaşaması mümkün değildi” diyerek, kurtarılan arkadaşlarının adına kendilerine teşekkür ettiler.

www.bolununsesi.com

5 yorum yapılmış
  • erhan arslan
    7 Şubat 2012 • 13:00
    islama uygunsuz bir haber yapmışsınız Ecel geldiğinde ne bir an ileri gider ne de bir an geri kalır(kuran-ı kerim) yani ölmediyse eceli gelmemiştir saygılar
  • salih
    7 Şubat 2012 • 13:00
    Lan sizin gibi yobazlar insanı dinden soğutuyor
  • suat
    7 Şubat 2012 • 13:00
    ne yani 112 müdahele etmeseydi eceli gelmiş kahvede son nefesini vermiş mi diyecektin erhan bey....
  • 123333
    8 Şubat 2012 • 13:00
    dorudur kuran-ı kerimde geçiyo ekip benim ekibimdir beyler ama ordaki zorlugu blemezsnz ekip sümer imamhatp lisesinden geliyor hastanın yasamı sadece buna bglı bu ecele vesiledir unutmayın eger ekip yetişmese kader değişir yazılı olan gerçekleşirdi hasta vefat ederdi
  • AhmetIhsanMUHURCUOGLU
    14 Eylül 2017 • 05:49
    Daha önce de yazmıştım. Haberle ilgisi olmayan yorumları bu resimin altından kaldırınız lütfen!
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.