VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

Yılmaz eleştirilere sert yanıt verdi

8 Şubat 2012

Bolu Belediyesi şubat ayı ikinci birleşimi gerçekleşti. Belediye Başkanı Alaaddin Yılmaz Başkanlığında gerçekleşen toplantıda 8 ...

Bolu Belediyesi şubat ayı ikinci birleşimi gerçekleşti. Belediye Başkanı Alaaddin Yılmaz Başkanlığında gerçekleşen toplantıda 8 gündem maddesi görüşüldü.

Yılmaz, “Ben ağzından çıkan lafı bilen bir adamım”  

Belediye Başkanı Alaaddin Yılmaz toplantının son gündem maddesi olan dilek ve temenniler bölümünde söz alarak kendisini ve Bolu Belediyesi’ni eleştiren sözler sarf eden CHP’li Meclis Üyesi Cahit Görüş’ün sorularını yanıtladı.

İlk olarak Belediye Meclis Üyesi Cahit Görüş’ün bir gazetenin haberinden alıntı yaparak “Bolulular afyon yutmuştur” ifadesine açıklık getiren Başkan Yılmaz, “ Ben Alaaddin Yılmaz olarak ağzından çıkanı bilen, bunun içinde söylediği sözü geri almayan bir insanım. Şu ana kadar yaptığımız bütün projelerde kendisini Bolu ile ilgili fikir sahibi olduğunu iddia eden sivil toplum örgütlerinden tutunda bütün siyasi parti temsilciliklerine kadar bize hiçbir olumlu ve olumsuz fikir geldi mi? Ancak yaparken ve yaptıktan sonra dedikodu ettiler. Bolu halkı adam gibi adamdır. Ama kendisini Bolu halkından sanan zavallılar afyon yutmuştur” dedi.

“Sanayi esnafı yaygara koparanlara gereken cevabı verdi”

Mevcut sanayi sitesinin yeni yerine taşınması konusunda da birilerinin şovmenlik yaptıklarını fakat planlarının tutmadığını belirten Başkan Yılmaz, “ Sanayinin taşınması ile ilgili bir çalışma başlattık. Biz bu çalışmayı yaparken bazı milletvekillerinin ve basın mensuplarının sanayicilerle yaptığı toplantıları düşünün. Bu fiskos altında hep ifade ediyorum, belediyedeki daire müdürlerimizde, meclis üyelerimizde bu sürece destek vermediler. Hatta kendi siyasi grubumuzdan da yeterince destek aldık diyemem. Ama buna rağmen Bolu halkı ve Bolu esnafı bu yapıya sizler afyon yutmuşsunuz dedi.  Yeni sanayi sitesi ile ilgili yaptığımız toplantıda şunu gördüm, sanayi esnafından kaydını yaptırmayan hemen hemen kimse kalmamış. Biraz Bolu’yu tanıyın, Bolu’nun geleceğini düşünün. Yoksa şovmenlik kolay. Çıkıp burada havalı laflar edebilirsiniz” dedi.

“Bolu halkının savunmasını ben yaparım”

CHP’li Meclis Üyesi Görüş’ün hayvan barınağı ile ilgili söylediği sözlere de açıklık getiren Başkan Yılmaz, “ Bolu’da hayvan barınağında hayvan ölmüş mü? Barınakta her hangi bir sıkıntı var mı? Bu konuyu detayları ile öğrenmeden meclisten gündeme getirenler asıl Bolu’yu küçük düşürmüştür. Şu anda hayvan sevdiğini iddia edenlerle işimiz yoktur. Onlar önce insan sevsinler. Zavallı psikolojik ruh hallerine Bolu’yu alet etmesinler. Önce konuyu iyi öğreneceksiniz. Bolu halkının savunmasını ben yaparım. Sizler ise yalan yanlış bilgilerle meclisten bu konuşmaları yaparak Bolu halkını rezil edersiniz. Resmi raporlarla da hayvan barınağında her hangi bir olumsuzluk olmadığı tespit edilmiştir. Biz Bolu insanının sosyal yaşantısını daha iyi bir noktaya getirmek için çalışmalar yapıyoruz.  Bu çalışmalarda belediye meclisinin bilgisi ve onayı alınarak yapılan çalışmalardır” dedi.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorum yapan siz olun!
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.