VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

Van'a destek verenlere plaket takdim edildi

7 Şubat 2012

23 Ekim 2011 tarihinde Van'da meydana gelen depremden etkilenen Van Yüzüncü Yıl Üniversitesi personelinin barınması ...

23 Ekim 2011 tarihinde Van'da meydana gelen depremden etkilenen Van Yüzüncü Yıl Üniversitesi personelinin barınması için AİBÜ Rektörlüğü tarafından başlatılan yardım kampanyasına katkıda bulunan firma ve personele plaket verildi.

Bolu AİBÜ Rektörü Prof. Dr. Hayri Coşkun, yaptığı konuşmada kampanyada 39 bin 950 TL nakdi yardım toplandığını belirterek, toplanan yardım parası ile iki adet 47 metrekare prefabrike konut yaptırılarak, 26 Ocak 2012 tarihinde Van Yüzüncü Yıl Üniversitesi Rektörlüğü'ne teslim edildiğini bildirdi. Yaşanan acıların dindirilmesine bir parça da olsa katkı sağladıklarını anlatan

Prof. Dr. Coşkun, şöyle konuştu: "Bu kampanyaya destek veren tüm firmalara, idari ve akademik personelimize ve emeği geçen çalışma arkadaşlarımıza şükranlarımı sunuyorum"

Rektör Prof.Dr. Hayri Coşkun, kampanyaya destek olan Bolu Sanayi ve Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı Emin Semercioğlu'na katkılarından dolayı teşekkür plaketi verdi. Emin Semercioğlu da, böyle anlamlı bir kampanyanın içinde bulunmaktan mutluluk duyduğunu söyledi. Toplantıda yardım kampanyasına destek olan firmalara ve kampanyanın organizasyonunda emeği geçen personele teşekkür belgeleri verildi. Rektör Prof. Dr. Hayri Coşkun tarafından katkılarından dolayı teşekkür belgesi sunulan firma ve şahısların isimleri şöyle:

"Bolu Ticaret ve Sanayi Odası Başkanlığı ve üyeleri, Bolu Çimento, Gentaş, Erpiliç, Beypiliç, Sem-Mak, Çağsu Hastanesi Başhekimliği, Ercan Albayrak, Kamil Erbayram, Erka İnşaat, Takdir İnşaat, Kurtoğlu İnşaat, Karaköy Motorlu Taşıtlar Kooperatifi, Park Cafe, İsmail Gören.

Yardım kampanyasına firmaların yanı sıra Üniversite personeli, Genel Sekreter Yardımcısı İsmail Temel, İdari ve Mali İşler Daire Başkanı Ayşe Çelikbaş, Hukuk Müşaviri Av. Murat Fehmi Pınar, İç Denetçi Adnan Kılıç, Yapı İşleri Şube Müdürü Mustafa Meterelliyöz, Mühendislik Mimarlık Fakültesi Fakülte Sekreteri Rahmi Akbıyık ile Bolu Turizm ve Otelcilik Yüksekokulu Sekreteri Mehmet Çapkınoğlu da destek verdi. - Bolu

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorum yapan siz olun!
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.