VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

Dikkat! Çarşambadan itibaren kar geri geliyor.

6 Şubat 2012

Kar yağışı ve soğuk hava nedeniyle zor bir haftayı geçirilen İstanbul'da, Güneşli geçen hafta sonun ...

Kar yağışı ve soğuk hava nedeniyle zor bir haftayı geçirilen İstanbul'da, Güneşli geçen hafta sonun ardından Çarşamba gününden itibaren yeniden kar yağışı bekleniyor.

Meteoroloji'den yapılan son değerlendirmelere göre; İstanbul'da pazartesi çok bulutlu bir hava etkili olurken, Salı günü yağmur görülecek.

TÜRKİYE'NİN BATI KESİMLERİ YAĞIŞLI GEÇECEK

Marmara, Ege, Batı Akdeniz, İç Anadolu'nun batısı ile Düzce, Bolu, Karaman, Aksaray, Mersin ve Adana çevrelerinin yağmur ve sağanak yağışlı, diğer yerlerin parçalı ve az bulutlu geçeceği tahmin ediliyor.

Meteoroloji Genel Müdürlüğü'nce yapılan son değerlendirmelere göre, yağışların gece saatlerinde İzmir, Muğla, Burdur, Antalya'nın batısı ile Aydın'ın kıyı ilçelerinde kuvvetli olması bekleniyor. İç Anadolu'nun kuzeydoğusu ile Doğu Anadolu'nun kuzeyinde kuvvetli olmak üzere, iç ve doğu bölgelerde buzlanma ve don olayı ile birlikte, sabah ve gece saatlerinde yer yer sis bekleniyor. Hava sıcaklığında ülke genelinde önemli bir değişiklik beklenmiyor.

Rüzgarın genellikle güney ve güneydoğu, Güneydoğu Anadolu ile Marmara'da doğu ve kuzeydoğu yönlerden hafif ara sıra orta kuvvette, Batı Akdeniz, Kıyı Ege ve Çanakkale çevrelerinde kuvvetli (50-70 km/s), zamanla Güney Ege kıyıları ile Batı Akdeniz'de (70-90 km/s) fırtına şeklinde esmesi bekleniyor.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorum yapan siz olun!
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.