VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

CHP’de istifa sinyalleri!

1 Şubat 2012

CHP’de delege seçimleriyle birlikte tartışmalar da başladı. Partinin tanınan isimleri Erhan Beykoz, Nihat Başer gibi ...

CHP’de delege seçimleriyle birlikte tartışmalar da başladı. Partinin tanınan isimleri Erhan Beykoz, Nihat Başer gibi birçok ismin blok listede yer almaması kafalarda soru işaretleri bıraktı. Kamuoyunda Tanju Özcan’ın, özellikle Erhan Beykoz ve Nihat Başer gibi isimlerin önünü kesmek için blok liste hazırladığı konuşuluyor.

 

Cumhuriyet Halk Partisi Bolu İl Teşkilatı’nda Mart ayında yapılacak olan merkez ilçe başkanlığı ve Haziran ayında yapılacak olan İl Başkanlığı seçimi öncesi ilginç gelişmeler yaşanıyor. Delege seçimlerinin başladığı şu günlerde partinin önde gelen isimlerinin blok listede yer almaması şaşkınlık yarattı. CHP Bolu Milletvekili Tanju Özcan’ın etkisiyle yapıldığı iddia edilen blok listede belediye meclis üyesi Erhan Beykoz’un yanı sıra Nihat Başer ve daha birçok ismin yer almaması kafaları karıştırdı.

Şok gelişme

Kamuoyunda il başkanlığı için Tanju Özcan’ın kendi istediği bir ismi göreve getirmeye çalıştığı konuşulurken, blok listede birçok ismin yer almamasının ardından istifalar geleceği konuşulmaya başladı. İddialara göre, CHP’nin merkez ilçe başkanlığı seçimi ve il başkanlığı seçimi sürecinde birçok ismin partiden istifa edeceği konuşuluyor.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorum yapan siz olun!
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.