VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

Bu sefer de onun evi yandı...

31 Ocak 2012

Kıbrıscık'ta araç ve binaları yaktığı iddiasıyla göz altına alınan O.Y. isimli gencin evi dün akşam saatlerinde yandı..    Aralık ...

Kıbrıscık'ta araç ve binaları yaktığı iddiasıyla göz altına alınan O.Y. isimli gencin evi dün akşam saatlerinde yandı..

Aralık ayı içerisinde beş araç ve iki bina yaktıktan sonra yakalanan O.Y. isimli genç tutuklanmıştı. Akşam saatlerinde anne babasının yaşadığı ev alevler arasında kalınca, ilçede alarma geçildi.

Emniyet güçlerinin evi ya da aracı yananlar tarafından misillime yapıldığı endişesiyle soruşturma başlattığı öğrenildi. Evin ekmek yapıldığı sırada Uğur Yaman tarafından ateşin kontrolden çıkması sonucu yandığı öğrenildi. Evin bacasından başlayan yangın, kısa sürede yüz yıllık ahşap evin tamamını kapladı. Akşam saat 16:00 sularında başlayan yangın, kısa sürede müdahale edildi. Kıbrıscık Belediyesi’ne bağlı itfaiye ekiplerinin müdahalesine rağmen alevler kontrol altına alınamadı. Yüz yıllık ahşap ev tamamen yanarak çöktü. Komşuların da bahçelerinden çektikleri hortumlarla müdahale etmeye çalıştığı yangın sonrasında polis ve itfaiye ekipleri yangının nedenini kesinleştirmek için çalışmalara devam ettiler.

Bu arada dumandan etkilenen evin sakinleri Uğur Yaman, Abdullah Yaman ve Ramazan Yaman, Köroğlu Devlet Hastanesi’ne kaldırıladılar.

Kaynak: www.boluekspres.com

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorum yapan siz olun!
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.