VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

Sen misin bizden zeki olan?

31 Ocak 2012

AK Parti Düzce Milletvekili Osman Çakır, gençlerle düzenlediği bir toplantı da tüm medyanın önünde Bolululara ...

AK Parti Düzce Milletvekili Osman Çakır, gençlerle düzenlediği bir toplantı da tüm medyanın önünde Bolululara yüklenerek şov yaptı. Milletvekili Çakır, “Biz Bolululardan daha zekiyiz” dedi.

Düzce Belediyesi Meclis Salonu'nda yapılan Düzce Kent Konseyi Gençlik Meclisi Olağan Toplantısı'na katılan Ak Parti Düzce Milletvekili Osman Çakır, toplantıya katılan gençlerin sorularını cevaplandırdı.

Milletvekili Çakır toplantıda, “Zamanında sanayi yapılmış, hastane yapılmış veya üniversite yapılmış bunların yolları yok. Basın mensupları da bu kötü yolları devamlı gündeme getiriyor. Burayı tercih edecek öğrenciler ise bunu Türkiye'nin diğer ucunda olsa görüyorlar. Bu kez Düzce'yi tercih etmeleri zor oluyor. Birileri bu yolla Düzce'ye zarar veriyor. Tekrar söylüyorum. Gelin benim kafamı koparın. Ama Düzce'ye ya da makamlara zarar vermeyin” şeklinde bir açıklama yapınca toplantıya katılan gençlerden biri de, “Bolu'da neden bu sorunlar yok, Düzce'de var?” sorusuna ise, “Bolu uzun yıllar önce il olan bir yer. İl olma mantığı oturmuş. Ama biz Bolululardan zekiyiz. Daha kısa sürede bunu hazmeder ve ileri gideriz. Umarım 2014-2015 yıllarında Düzce'de bu sorunları konuşmayacağız” dedi.

6 yorum yapılmış
  • FARUK KARAGÖZ
    30 Ocak 2012 • 13:00
    Düzce'de öğrencilik yapmaya çalışan bi BOLU'LUYUM... İnsanları hiçbirşey görmemiş. Zaten Şuana kadar hiç düzceliyede rastlamadım hepsi yabancı neredeyse. Boluya gelip insanlık öğrensinler. Kız arkadaşımla el ele bile yürürken laf atıyorlar. Görgüsüz insanlar...
  • FATİH
    30 Ocak 2012 • 13:00
    Düzce Bolu'dan ayrılalı kaç yıl OLDU ? Peki o kadar zekisinizden neden halen icraat yok. Siz Mehmet Keleş gibi değerleri harcarsanız DÜZCE'de SİZİN gibi ZEKİ'lere Bakar :)))) Dünyanın En Zeki adamı !!!!!! İnsanın sureti kişiliğini ortaya koyarmış diye boşuna dememişler.
  • durmuş ali kocabaş
    30 Ocak 2012 • 13:00
    sayın osman çakır bey t.c tinde vekillik yapan birisinin komşusu ve en yakın bir il hakkında bu şekil konuşurken biraz düşünmesi ve ondansonra konuşması gerekmezmi bu şu anlama gelir bolu lar geri zekalı biz onlardan daha akıllıyız yazık yazık sizki bizleri temsil ediyorsunuz ben şahsen değil tüm bolu halkından bir özür dilemenizi bekliyorum
  • erkan14
    30 Ocak 2012 • 13:00
    Halkı temsil eden kişiye bak o halkın ne olduğunu söyleyeyim.Bu tip adamlar yıllarca husumeti körüklediler...
  • Hasan Tahsin
    30 Ocak 2012 • 13:00
    Dil akıldan önde gitmiş.
  • selami ünal
    31 Ocak 2012 • 13:00
    sayın çakır sizi bolu halkından özür dilemeye davet ediyorum
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.