VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

Şeytanın aklına gelmeyecek dolandırıcılık!

27 Ocak 2012

Bolu’da bir kişinin kimlik bilgilerini ele geçirerek dolandırıcılık yapmak isteyen şahıs Ankara’da bir bankadan kredi ...

Bolu’da bir kişinin kimlik bilgilerini ele geçirerek dolandırıcılık yapmak isteyen şahıs Ankara’da bir bankadan kredi çekmek isterken suçüstü yakalandı.

Şeytanın bile aklına gelmeyecek dolandırıcılık olayı Bolu’da yaşandı. A.S isimli şahıs, Bolu’da yaşayan H.A isimli bir kişinin kimlik bilgilerini ele geçirdi. Daha sonra İstanbul’a giden A.S, sahte evraklar ve kendi fotoğrafıyla H.A’nın adına kimlik çıkarttı. Bütün işlemleri tamamladıktan sonra İstanbul’da yaşayan P. isimli bir kadına ulaşan A.S., kadının 230 Bin TL’lik evini satmak için aracı olabileceğini söyledi. Bunun üzerine kadından olumlu yanıt alan A.S, İstanbul’dan geri dönerek Ankara’ya gitti. Başkent’te Ulus Çarşı Merkez Şubesi’nde bulunan bir bankaya giden şahıs, 10 Bin TL kredi çekmek için sahte kimliğiyle başvuru yaptı. Bankadaki işlemlerini tamamladıktan sonra yine Ulus’ta bulunan bir otele yerleşerek kredinin onaylanmasını bekledi.

Birkaç gün otelde konaklayan A.S., bankanın kendisini aramasından sonra kaldığı otelin müdürü M.Y.’yi yanına alarak, “Gel ağabey, kredi çekeceğim. Beraber gidelim” dedi. Otel müdürü de A.S’nin peşine takılıp bankaya gitti. A.S ve M.Y., bankaya girdiği sırada dolandırıcılık ihbarı alan ekipler baskın yaptı. A.S. ve M.Y. yaka paça gözaltına alındı.

Bolu polisinin sıkı takibi sonucu kıskıvrak yakalanan A.S ve otel müdürü M.Y, Bolu’ya getirildi. Sahte kimlikle dolandırıcılık yapmak isteyen A.S ve ona bankaya kadar giderek eşlik eden otel müdürü M.Y., ifadeleri alındıktan sonra adliyeye sevk edildi.

2 yorum yapılmış
  • muhtar
    26 Ocak 2012 • 13:00
    istanbuldaki kadın dolandırıcılığın neresinde anlaşılmıyor şeytanın aklına gelmeyecek birşey de yok çok basit yöntem
  • CEMAL TİRYAKİ
    26 Ocak 2012 • 13:00
    Vay Alçak hain
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.