VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

Necip Çarıkçı patladı...

25 Ocak 2012

Boluspor Başkanı Necip Çarıkçı son zamanların en sert açıklamasını yaptı. Antrenman sonrasında gazetecilerin sorularını yanıtlan ...

Boluspor Başkanı Necip Çarıkçı son zamanların en sert açıklamasını yaptı. Antrenman sonrasında gazetecilerin sorularını yanıtlan Necip Çarıkçı, Aydın Çetin transferinde menfaat sağladığı yönündeki iddialara, “Bolu’da kimse bana Boluspor’u kullandı iş yaptı menfaat sağladı diyemez. Diyen biri varsa da alnını karışlarım. Bu haber yalandır ve yapanları da Allah’a havale ediyorum” dedi.

Necip Çarıkçı’nın Aydın Çetin’in babasına TIR sattığı ve daha sonra transfer gerçekleştiği yönünde dedikodular olduğu ve bu söylentilere cevap vermesi gerektiğini ifade ettiği yazıya Boluspor Başkanı çok sert tepki gösterdi.

“BUNUN HESABINI GAZETECİDEN SORARIM”

İlk kez kendi ağzından konuyla ilgili konuşan Çarıkçı, “Yapılan bu haber tamamen asılsızdır. Aydın Çetin olayıyla ilgili ne araba sattım, ne araba verdim, ne de parça sattım. Ne babasını tanırım. Bugüne kadar Aydın Çetin’in ailesinden bir fertle ticari işim olmamıştır. Herkes tıklanma rekoru kırmak için yalan haber yapıyor. Amaçları böyle haberler yaparak gazete tirajlarını arttırmak. Bu haberler futbolcumuzun da kafasını yoruyor. Üzülüyor ve futbolunu etkiliyor. Ortada yalan bir haber var. Sonuçta bundan Boluspor Kulübü zarar görüyor. Ama zamanı geldiğinde kulüp zarar görürse bende bunun hesabını bu haberi yapan basın mensuplarından sorarım. Bunu açık ve net söyleyeyim” diye konuştu.  

“BABASINI TANIMAM”

“Benim futbolcum verimsiz hale düşerse bunun vebalini de yanlış haber yapan yalan söyleyen gazeteci çeker. Varsa böyle bir şey çıksın söylesinler. Bir daha söylüyorum Ne Aydın’ın babasını tanırım ne de babasının ne iş yaptığını bilirim. Bu haberi yapan ve benden haber bekleyen gazetecilere de duyurulur. Çünkü bu haberi yapanlar benden haber bekliyor. Benim için önemli olan Boluspor menfaatidir. Ne kendi işim ne de başkasının işi beni ilgilendirmez.

Bolu’da kimse bana Boluspor’u kullandı iş yaptı menfaat sağladı diyemez. Diyen biri varsa da alnını karışlarım. Bu haberi yapanları da Allah’a havale ediyorum.”  

8 yorum yapılmış
  • Tarumar Kırbaç
    24 Ocak 2012 • 13:00
    Sen kimsin Çarıkçı? kim oluyorsun da hesap sorarım diyorsun? Aklını başına al. Kipa'dan alınan paradan aldığınız payı söylettirme.
  • metenol
    24 Ocak 2012 • 13:00
    Tarumar kırbaç kipadan alınanan payı söyle..söyle..söyle..söyle..söyle........
  • arifemre
    24 Ocak 2012 • 13:00
    çarıkçı efendi daha düne kadar ismini bilen yoktu.. boluspor sayesinde ismini duymayan kalmadı... ıp numaralarımız gazetede var iste gazeteden versinler,, gel alnımızı karışla.. yiyosa...
  • MOLOZ
    24 Ocak 2012 • 13:00
    Her tarafı patlasa ne yazar. Gün gelecek yediklerini hazmedemediği için zaten patlayacak.
  • De bakam
    24 Ocak 2012 • 13:00
    Solede bilem tarumar aga
  • hakan
    25 Ocak 2012 • 13:00
    Şöyle de bir gercek var sayın başkan belki dediğin doğrudur boluspor haklarını sonuna kadar kullandığınıda adım gibi biliyorum. Ama gel gelelim. Aklıma gelenler boluspor adına ihaleye girmeniz 5 trilyon a kadar cıkmanız insanlar aklında boluspor da para var niye yardım edeyim düşüncesine sokuyosunuz bir kolej için bahane...muayene istasyonunuz var. neden peki onu boluspor adına almadınız para basan yeri.
  • Tarumar Kırbaç
    25 Ocak 2012 • 13:00
    Tarumar abiniz ne derse doğru çıkar. Tarumar'ı tanıyan bilir. Yalanla dolanla işi olmaz. Belediye 3 Trilyonu çaktı, Boluspor'un payı da 700 liracık
  • dikmen
    26 Ocak 2012 • 13:00
    İyide tarumor diyorsunki boluspor almış parayı. çarıkçı ile alaka ne,boluspor alsın sana ne..
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.