VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

CHP'de derin sessizlik!

23 Ocak 2012

Cumhuriyet Halk Partisi’nde Haziran ayında yapılması planlanan İl Kongresi öncesinde Hüseyin Serin’in adaylığını açıklaması sonrasında ...

Cumhuriyet Halk Partisi’nde Haziran ayında yapılması planlanan İl Kongresi öncesinde Hüseyin Serin’in adaylığını açıklaması sonrasında hareketlilik artarken, CHP Milletvekili Tanju Özcan’ın kimi işaret edeceği merakla bekleniyor. Özcan’ın, Hüseyin Serin’in karşısına aday çıkarabileceği kulislerde konuşuluyor.

 

CHP’de Haziran ayında yapılması planlanan İl Kongresi öncesi hareketlilik başladı. Geçtiğimiz günlerde yaptığı açıklamayla il başkanlığına aday olduğunu duyuran CHP’li Belediye Meclis Üyesi Hüseyin Ekrem Serin’in ardından kamuoyunda birçok ismin daha aday olacağı konuşulmaya başladı. Ancak, Serin’in adaylığını açıklamasından sonra Milletvekili Tanju Özcan’ın sessizliği herkesi meraklandırdı. Özcan’ın şimdiye kadar hiçbir açıklama yapmaması dikkat çekerken, Hüseyin Serin’in karşısına yeni adaylar çıkarabileceği konuşuluyor. Şuan da isimlerin netlik kazanmadığı öğrenilirken, Mart ayında yapılacak merkez ilçe kongresinden sonra yeni adayların kamuoyuna kendilerini tanıtacakları ifade ediliyor.

Eski kurtlardan ses yok!

CHP’de bir dönem il başkanlığı yapan isimler Yüksel Ceylan, Süha Alparslan ve Necdet Gören’in yanı sıra Nihat Başer’in de liste hazırlayabileceği konuşuluyor. Ancak, bu dört isimden de şuana kadar bu dedikoduları doğrulayan bir açıklama gelmedi. CHP’deki sessizliğin merkez ilçe kongresinden sonra alevleneceği düşünülüyor.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorum yapan siz olun!
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.