VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

Kılıçdaroğlu'ndan sürpriz ziyaret

20 Ocak 2012

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Bolu'da semt pazarında tanıştığı pazarcı İsmail Uludağ'ın daveti üzerine, İzmit'e ...

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Bolu'da semt pazarında tanıştığı pazarcı İsmail Uludağ'ın daveti üzerine, İzmit'e giderken ziyaret ettiği Uludağ ailesinin evinde kahvaltı yaptı. Kılıçdaroğlu bağdaş kurup yer sofrasında kaymak, bal, Cevizli börek yedi.

CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu, daha önce seçim çalışmaları sırasında Bolu'da semt pazarında tanıştığı İsmail Uludağ'ın daveti üzerine Ankara'dan İzmit'e giderken Uludağ ailesini ziyaret etti. Karacaağaç Mahallesi'nde oturan İsmail Uludağ'ın evine gelen Kılıçdaroğlu, hazırlanan yer sofrasına bağdaş kurup oturarak kahvaltı yaptı. Genel Başkan Yardımcısı Gürsel Tekin, CHP Bolu Milletvekili Tanju Özcan, CHP Bolu İl Başkanı Mehmet Karakaşoğlu, İsmail Uludağ ile aynı sofrada bal, kaymak, domates, biber, zeytin, salam, yumurta, reçel, peynir ve Cevizli börek yiyip çay içen Kılıçdaroğlu, aile ile sohbet etti. Diğer partililer ise aynı odada kurulan yer sofrasında kahvaltı yaptı.

Kılıçdaroğlu, İsmail Uludağ'ın takdir belgesi alan 5'inci sınıf öğrencisi kızı Ceren Uludağ'ın karnesine baktıktan sonra tebrik etti. Ceren, sofrada oturan Kılıçdaroğlu'na arkadan sarılarak fotoğraf çektirdi. Küçük kız, Kılıçdaroğlu'na, "Sizi çok beğeniyorum. Hep görmek istiyordum. Evimize geldiğiniz için çok sevinçliyim" dedi. Gürsel Tekin ile birlikte tebessüm eden Kılıçdaroğlu, "Ben de sizinle birlikte kahvaltı yaptığım için çok mutluyum" diye konuştu.

Kahvaltı yaptıktan sonra salona geçen Kılıçdaroğlu, kendisini görmeye gelen mahalleli kadınlarla sohbet etti. Kılıçdaroğlu, daha sonra İzmit'e gitti.

1 yorum yapılmış
  • volkan soyaydın
    19 Ocak 2012 • 13:00
    sayın kılıçdaroğlu mahallemize gelerek bizleri şereflendirdi.Bizlerle birlikte kahvaltı yaptı. Sayın kılıçdaroğlu'na ziyaretinden dolayı teşekkür ederiz
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.