VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

Mudurnu’ya bir haller oldu!

19 Ocak 2012

Bolu’nun Mudurnu ilçesinde akrabasının 11 yaşındaki kızını taciz ettiği iddia edilen İ.A., tutuklanarak cezaevine gönderildi.   Olay ...

Bolu’nun Mudurnu ilçesinde akrabasının 11 yaşındaki kızını taciz ettiği iddia edilen İ.A., tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Olay Mudurnu ilçesine bağlı bir köyde yaşandı. 71 yaşındaki İ.A. isimli şahıs, akrabası olan M.A’nın evlendiği eşi H.A’nın 11 yaşındaki kızı S.N.Z’ye tacizde bulunduğu iddiasıyla gözaltına alındı. Jandarma ekipleri tarafından gözaltına alınan şahıs hakkında soruşturma başlatıldı. Soruşturmanın ardından yaşlı adam mahkemeye çıkarıldı. Küçük yaştaki kız çocuğunu taciz etmekle suçlanan adam tutuklanarak cezaevine gönderildi. Küçük kızın cinsel tacize uğradığını okul yönetimi ve öğretmenler ortaya çıkardı. Öğrencinin hareketlenen okul yönetimi rehber öğretmen sayesinde 11 yaşındaki kızın tacize uğradığını ortaya çıkardı. Küçük kız, kendisine B.T isimli bir şahsında tacizde bulunduğunu söyleyince cezaevinden getirilen B.T’ de sorgulandı. Daha sonra yeniden cezaevine gönderildi.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorum yapan siz olun!
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.