VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

Başkan, HAYTAP'a dava açıyor

18 Ocak 2012

Bolu Belediye Başkanı Alaaddin Yılmaz, belediye hayvan barınağı ve Bolu’nun adını karaladıkları gerekçesiyle Hayvan Hakları ...

Bolu Belediye Başkanı Alaaddin Yılmaz, belediye hayvan barınağı ve Bolu’nun adını karaladıkları gerekçesiyle Hayvan Hakları Federasyonu’na (HAYTAP) 1 TL’lik tazminat davası açıyor. Yılmaz daha önce HAYTAP'ın diğer hayvan derneklerinden farklı davranarak şov yaptığını ileri sürmüştü.

Geçtiğimiz günlerde HAYTAP tarafından gündeme getirilen Bolu Belediyesi hayvan barınağıyla ilgili tartışmalar sürerken, Bolu Belediye Başkanı Alaaddin Yılmaz ilginç bir karar aldı. Katıldığı bir canlı yayın programında soğuktan öldüğü iddia edilen köpek için, “Veterinerimize sorsalardı hayvanın neden öldüğünü anlardı” diye yanıt veren Belediye Başkanı Alaaddin Yılmaz, Bolu Belediyesi, hayvan barınağı ve Bolu’nun adını karaladıkları gerekçesiyle HAYTAP’a dava açma kararı aldı. Ancak, başkanın tazminat davası ise herkesi şaşırttı. Yılmaz, HAYTAP hakkında 1 TL’lik tazminat davası açacağını söyledi.

8 yorum yapılmış
  • ESIN ONDER
    17 Ocak 2012 • 13:00
    BASKAN YAPTIKLARINI FAZLASIYLE ALACAK!!!!
  • ZEKİYE DUYAR
    17 Ocak 2012 • 13:00
    BİZİM VERDİĞİMİZ OYLARLA ve BİZİM ÖDEDİĞİMİZ PARALARLA , O KOLTUKTA OTURUYORSA , BİR BELEDİYE BAŞKANININ DEĞİL STK SADE BİR VATANDAŞA BİLE '' SEN KİMSİN ? '' DEME HAKKI YOKTUR ...HOPPALAAAAA !!!! :)
  • SEDAT PEKER
    17 Ocak 2012 • 13:00
    Yüzbinlere dava açman gerekecek sayın başkan
  • Ufuk IŞIK
    18 Ocak 2012 • 13:00
    Sayın başkan o koltukta oturduğunuz sürece kediye de köpeğe de ağaca da insana da HİZMET ETMEKLE yükümlü olduğunuz gerçeğini lütfen unutmayın !
  • Sonay İleri
    18 Ocak 2012 • 13:00
    Yaradılanı seveceksiniz yaradandan ötürü kediyi köpeği kuşu ağacı
  • ömer
    18 Ocak 2012 • 13:00
    başkan haksız olabilir. ancak haytap bizle maytap geçiyor. 14 kg mama 185 lira olurmu. şeref namus kalmamış haytap da. sorumluluksa herkese ait. başkan' a yüklemek kolay herkez taşın altına koysun elini.
  • Nesrin Çıtırık
    19 Ocak 2012 • 13:00
    Degerli yorum yapanlar, Kendi halkina AFYON YUTMUS diyen, kendi valisine PARA LAZIMSA MANUKYANIN ISINI YAP diyen, kendi memleketinin politikacilarina SIMITCI, SOYTARI, SOV YAPIYOR diyebilen bir baskan, elbette canli zincirinin en zayif halkasi olan ve baskanlar icin zerrece oy ranti saglamayan o caresiz hayvanlari koruyan BIZLERE haraket etmesi cok normal. Sayin yorumcu Omer bey, 14 kg mamanin 185 tl olmasini bir kenara birakin siz. Daha yakinda SUISTIMALDEN ceza alan sehrinizin BELEDIYE YONETICILERINE bakin ve trilyonlarin hesabini sorun. Bu hesabi sorduktan sonra sira mamaya da gelir elbette. Bu arada bir gun bir zahmet barinaga gidip, sizlerin rahatiniz icin tel kafesler arkasina tikilmis olan hayvanlara da bir bakin. Hayvanlarin korunmasi icin kiyamete kadar gecerli hukumleri olan Yuce Dinimiz Islam'da ki hukumlere bir bakin. Ulkemizin basbakani hayvan haklari savunucularini kabul edip gorusurken, Bolu'nun belediye baskaninin surekli hakaretler yagdirmasini da herkesin dikkatini sunuyorum. Evet, agzi dili olmayan, kisacik zincirlere kar altinda bagli hayvanlar icin de bir kac sozunuzu duymak isterim. Selam ve saygilarimla.. Nesrin Citirik/ HAYTAP BASKAN YARDIMCISI
  • sıradan hayvansever
    24 Ocak 2012 • 13:00
    sayın başkan,dava açmışsınız 1 tl lik.bu ne sizi zengin eder,ne haytapı çökertir.unutmayın karşınızda çok önemli bir hukuk adamı var.o ne yaptığını bilir.gece baskını yaptıysa,mamayıda 185 tl ye satıyorsada vardır bi sebebi.herşeye hazırlıklıdır başkan.kolay gelsin size.hayvanların canı yanmasında sizin kavganızda,bizi ilgilendiren kısmı budur.
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.