VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

Karla Kaplanan Bahçeyi Öğrenciler Temizledi

12 Ocak 2012

Bolu'da, karla kaplanan ilköğretim okulunun bahçesini beden eğitimi öğretmeni ve öğrenciler fırça ve küreklerle temizledi.

Bolu'da, karla kaplanan ilköğretim okulunun bahçesini beden eğitimi öğretmeni ve öğrenciler fırça ve küreklerle temizledi.

2 gündür kent merkezinde etkili olan kar yağışı nedeniyle Kültür Mahallesi'nde bulunan Kültür İlköğretim Okulu'nun bahçesi karla kaplandı. Bahçede yürünmekte güçlük çekilince, beden eğitimi dersine çıkan öğrenciler futbol ve basketbol sahasının bulunduğu bahçedeki karları temizledi. Yan yana gelen öğrenciler ellerine fırça ve kürekleri alarak öğretmenlerinin de yardımıyla temizledikleri karları el arabasına yükledi. Öğrenciler el arabasına yükledikleri karları okulun yan tarafına boşalttı.

Okul Müdürü Ersin Aynal, "Okulumuzun hentbol takımı var. Bu sene gruplara gidecek, iddialılar. Bahçe karla kaplı olduğu için temizlemek istediler, bende kendilerine izin verdim. Öğretmenlerin gözetiminde temizlendi" dedi.

1 yorum yapılmış
  • Fuat Bayramoğlu
    11 Ocak 2012 • 13:00
    Kültür İlköğretim Okulu İlimizin başarılı okullarındandır. Her alanda olduğu gibi Hentboldeki başarılarının devamlı olmasını dilerim. Okul Müdürü Ersin Aynal Bey de Kültür İlköğetim Okulu için bir şanstır. BU yönlü ve çağdaş, tevazu sahibi yöneticilerimizin çoğalmasını dilrim. Sayın Müdür Ersin Aynal Beye ve Bu okulumuzun öğrencilerine daima başarılar dilerim.
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.