VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

Boluspor basketbol 6'da 6 ile grup liderliğini garantiledi

8 Ocak 2012

Pazar akşamı 17 Temmuz Spor Salonu’nda Antalya Kepez Belediye ile karşı karşıya gelen Boluspor Basketbol Takımı ...

Pazar akşamı 17 Temmuz Spor Salonu’nda Antalya Kepez Belediye ile karşı karşıya gelen Boluspor Basketbol Takımı güçlü rakibini 92-68 gibi net bir skorla yenerek gruptaki namaglup ünvanını sürdürdü.

Maça tutuk bir şekilde başlayan ekibimiz ilk periyodu 24-20 geride kapattı. 2’nci devrenin başlamasının ardından kaptan Çağdaş Çalış’ın attığı 3’lüklerle can bularak oyun üzerindeki hakimiyetini gösteren kırmızı beyazlılar ilk devreyi 55-43 önde kapattı. Maçın son bölümlerine 30 sayı farkla girilmesinin ardından tecrübeli koç Cengiz Karadağ genç oyuncular Yunus Emre ve Burak Dadıç’a da şans verdi.

Grupta ki en çekinilen rakiplerden biri olan Antalya Kepez’i kendi sahasında da yenilgiye uğratarak grupta 12 puanla liderliğini sürdüren ‘Bolu’nun 12 Dev Adam’ı bir üst tura yükselmeyi garantiledi. Maçtan sonra başta yönetim, teknik heyet ve oyuncular olmak üzere herkes büyük bir sevinç yaşadı.

Maçı Boluspor Kulüp Başkanı Necip Çarıkçı, Bolu AK Parti Milletvekili Ali Ercoşkun, Boluspor Basketbol Şube Başkanı Fatih Yamaner ve Boluspor Teknik Direktörü Özcan Kızıltan'ın dışında Bolusporlu yöneticiler ve Boluspor Futbol takımı oyuncuları da yakından takip ederek basketbol takımına destek verdiler. Yamaner 12 puanla gelen liderliği değerlendirdi

Basketbol Şube Başkanı Fatih Yamaner Boluspor'un Antalya Kepez Belediyespor'u farklı yenerek grup liderliğini pekiştirdği maçın ardından açıklamalarda bulundu.

Yamaner ilk hedeflerinin bu sene Basketbolda ilimizi tanıtmak olduğunu söylerken, “Hedeflerimize, ulaşılabilir hedefler koymaya özen gösteriyorduk. Şu an takımımızdaki hava gerçekten yakalandı. Her şey gerçekten bütçeyle olmuyor. Yürekleriyle oynayan oyuncularımız var. Biz de destekler sürdüğü sürece takımı gidebildiği yere kadar götürmeye söz veriyoruz. Şubenin kurulduğu günde söylediğimiz gibi belki şampiyonluk sözü vermedik ama şampiyon olmak için sonuna kadar emek veren bir takım oluşturduk. Ben burada yönetici arkadaşlarımı, kulüp başkanımızı ve oyuncularımızı desteklerinden dolayı kutluyorum" dedi.

Hep beraber hedefe gidebileceklerini belirten Boluspor Basketbol şube başkanı Yamaner "Bu, buradaki destekle alakalı. Biz tutabileceğimiz sözleri her zaman verdik. Ümit ediyorum, basketbol takımımız da hak ettiği yere gidecektir. Yerel basına ve taraftarımıza ilk günden itibaren verdikleri destekler için çok teşekkür ediyoruz.” dedi.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorum yapan siz olun!
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.