VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

(Özel haber) Cumhurbaşkanına AİBÜ'de protesto

7 Ocak 2012

Cumhurbaşkanı Abdullah Gül’ün Abant İzzet Baysal Üniversitesi’ni (AİBÜ) ziyareti sırasında herkesin gözünden kaçan bir olay ...

Cumhurbaşkanı Abdullah Gül’ün Abant İzzet Baysal Üniversitesi’ni (AİBÜ) ziyareti sırasında herkesin gözünden kaçan bir olay yaşandı. Gül’ün makam aracı rektörlük binasına girmek üzereyken iki üniversite öğrencisi ellerindeki dövizlerle bağırmaya başladılar. Ve sonrasında olanlar oldu.

Cumhurbaşkanı Abdullah Gül’ün Bolu ziyareti gündemdeki yerini hala korurken, ziyaretle ilgili bütün detaylar yazıldı çizildi. Ancak bir olay gözlerden kaçtı. Gül’ün AİBÜ’ye yaptığı ziyaret sırasında iki üniversite öğrencisi tarafından protesto eylemi yapılmak istendi. Öğrenci kolektifleri üyesi Ümit Boz ve Duygu Metin isimli iki  öğrenci Abdullah Gül’ün makam aracını görür görmez bağırmaya başladı. Kameraman ve foto muhabirleri Abdullah Gül’ü görüntülerken, rektörlük binasının tam karşısında sesler yükseldi. “Fettullah Gülen’in öğrencisi Abdullah Gül” sloganı atan iki öğrenciye Cumhurbaşkanlığa bağlı koruma ekipleri ile terörle mücadele birimleri müdahale etti. Yaka paça gözaltına alınan iki öğrenci ifadeleri alınmak üzere emniyet müdürlüğüne götürüldüler.

Sabaha kadar emniyette tutulan iki öğrenci Cuma günü mahkemeye çıkartıldı. Hakim, iki öğrencinin tutuksuz yargılanmasına karar vererek serbest bıraktı.

3 yorum yapılmış
  • seben14
    7 Ocak 2012 • 13:00
    siz öğrencimisiniz,yoksa zibidimisiniz?amacınız okumaksa,doğru dürüst okuyun?üniversitelerin amacı,eğitimli insan gücü yetiştirmek.işiniz zibidilik ise hem üniversiteyi,hem boluyu terkedin.egonuzu tahmin edecekseniz başka kapıya.
  • ahmet14
    7 Ocak 2012 • 13:00
    asıl zibidi sensin hacı sanane herkes senin sevdiğini sevmek zorundamı isteyen istediğini protesto eder he sen odunsan her geleni kabul ederim diyorsan o ayrı kimsenin özgür iradesine karışamazsın madem çok seviyordun gidip karşılayaydın işte ülke senin gibiler yüzünden tahammülsüz bir hale geldi. öğrenciler istediklerini demokratik bir şekilde protesto edebilir hazımsızlık çekiyorsan doktora git gazını alsınlar
  • seben14
    7 Ocak 2012 • 13:00
    vay be tek zibidi ogrenciler degilmis burdada varmis aynisindan,, yavrum bende bu adamlari protesto ediyorum farkinda degilmisin niye aliniyorsun gucunemi gitti? Bos lafla peynir gemisi yurumez,, oturur calisirlar okullarini iyi derecelerle bitirirler ekmeklerini kazanmaya baslarlar sonra istedikleri gibi protesto etsinler.. analarinin babalarinin parasiyla orda burda ne idugu belirsiz kisilere maşa olmasınlar. ha bu arada ben karşılamaya gittim ama seni protesto ederken göremedik..
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.