VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

Boluspor'da hoca işi tamam!

20 Aralık 2011

Boluspor Yönetimi Cihat Arslan’la yollarını ayırmasın ardından 4 teknik adamla görüştü. Yücel İldiz, Ziya Doğan, ...

Boluspor Yönetimi Cihat Arslan’la yollarını ayırmasın ardından 4 teknik adamla görüştü. Yücel İldiz, Ziya Doğan, Reha Kapsal ve Mesut Bakkal ile anlaşma zemini arandı. Ancak son olarak Yücel İldiz’de karar alındı.

Boluspor teknik direktörü kim olacak sorusu herkes tarafından birbirine sorulurken, Boluspor Başkanı Necip Çarıkçı ve transfer komitesi 4 teknik adamla sıkı pazarlığa oturdu. İşte teknik adamlarla yapılan görüşmelerin detayları…

MESUT BAKKAL

 Yılların tecrübeli ismi ile yapılan görüşmelerde, Mesut Bakkal’ın 4 yıllık plan istediği ifade edildi. Bakkal, hedefin ilk sezonda şampiyonluk olmayacağını kaydederek yüksek fiyat isteyince görüşmeler o aşamada tıkandı. Mesut Bakkal ile ikinci bir görüşme yapılmadı.

REHA KAPSAL

 Boluspor Başkanı Necip Çarıkçı, Çaykur Rizespor maçı öncesinde İzmir’e giderek Reha Kapsal’la görüştü. Kulislerde konuşulan iddiaya göre, kulüpte sözü geçen bir yönetici, “Reha Kapsal gelirse kulübe girmem” dediği de ifade ediliyor. Necip Çarıkçı Reha Kapsal’ın isteklerine ve yüksek fiyatına “hayır” diyerek Rize’ye hareket etti.

ZİYA DOĞAN

Yücel İldiz’in Samsunspor’la anlaşma ihtimaline karşı Boluspor’la her yıl adı geçen Ziya Doğan’la masaya oturuldu.  Ziya Doğan’ın da istediği fiyat Boluspor yönetimine oldukça fazla geldi.

VE YÜCEL İLDİZ…

 Boluspor Başkanı Necip Çarıkçı ve çok sayıda yöneticinin takımın başında görmek istediği Yücel İldiz’le yapılan son görüşmeden olumlu sonuç alındı. Hatta Yücel hocanın yardımcılarının Çaykur Rizespor maçını izledikleri ifade edildi. Samsunspor’la anlaşamayan Yücel İldiz rotayı Boluspor’a çevirdi. Anlaşmanın bugün kamuoyuna duyurulması bekleniyor.      

2 yorum yapılmış
  • bolu beyi
    20 Aralık 2011 • 13:00
    Yücel idiz le yazınızda belirtiyorsunuz anlaşmanın sağlandığını söylüyorsunuz ama orta görünen hiç bir şey yok bu nasıl haber.
  • Armandakirenklere
    20 Aralık 2011 • 13:00
    editör hani niye gelmedi yücel hoca, haber doğrumu ? editör: doğru geliyor
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.