VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

Ali Ercoşkun açık ara önde gidiyor

20 Aralık 2011

AK Parti Bolu Milletvekili Ali Ercoşkun, sanal alemde en çok takip edilen Bolu milletvekili unvanını ...

AK Parti Bolu Milletvekili Ali Ercoşkun, sanal alemde en çok takip edilen Bolu milletvekili unvanını elinde bulunduruyor.

Bolu Milletvekilleri arasında sanal ortamda en çok takipçisi bulunan milletvekili oldu. Teknolojik olanakların artışıyla siyasi arenada da propaganda yöntemleri hızla gelişiyor. Sosyal paylaşım sitesi Facebook'ta bu yöntemlerden biri. Siyasiler seslerini daha geniş kitlelere duyurabilmek için Facebook sayfalarını daha da aktif kullanabilmenin yolunu aramayı sürdürüyor. Siyasi faaliyetlerini ve Türkiye Büyük Millet Meclisi'ndeki faaliyetlerini seçmenlerine daha fazla ulaştırmak isteyen Bolu milletvekilleri de sosyal paylaşım sitesi Facebook'u aktif şekilde kullanan siyasiler arasında geliyor.

ERCOŞKUN BİRİNCİ

AK Parti Bolu Milletvekili Ali Ercoşkun, diğer Bolu Milletvekilleri arasında 4 bin 25 takipçisi ile en fazla Facebook kullanıcısına ulaşan siyasi durumunda. Ercoşkun'u 3 bin 491 kullanıcı ile bir diğer Ak Partili Milletvekili Fehmi Küpçü takip ederken, CHP Milletvekili Tanju Özcan kişisel Facebook sayfasından bin 326 kişiye doğrudan ulaşma imkanı buluyor.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorum yapan siz olun!
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.