VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

Cihat Arslan'ın Boluspor karnesi

14 Aralık 2011

Boluspor’a sezon başında gelen ve 31.05.2013 tarihine kadar sözleşmesi bulunan Arslan, yönetim kurulu üyeleri ile ...

Boluspor’a sezon başında gelen ve 31.05.2013 tarihine kadar sözleşmesi bulunan Arslan, yönetim kurulu üyeleri ile yapılan toplantıda bazı konularda anlaşamadı ve Boluspor’daki görevini bıraktı.  

Kasımpaşa’da Başladı 

Boluspor teknik direktörü Cihat Arslan, Kasımpaşa ile başladığı teknik direktörlük kariyerine Kocaelispor ve Eyüpspor ile devam etti. Son olarak ise sezon başında Boluspor’a teknik direktörlük görevine getirildi.  

Süper Lig 2007-08 Kasımpaşaspor’da oynarken teknik direktör Werner Lorant’ın gönderilmesiyle antrenörsüz kalan takım'da geçici olarak futbolculuk dışında bir de teknik direktörlük yapmıştır.  

Bank Asya 1. Lig ekiplerinden Kocaelispor'da da teknik direktörlük yapan Arslan, Kocaelispor ile 2 yıllık sözleşme imzalamış ve daha sonra yönetimle anlaşamayarak görevinden istifa etmiştir. 

2010-2011 sezonunda Eyüpspor’a gelerek, Eyüpspor'la 2010-11 Spor Toto 2. Lig sezonunda ligi 3. sırada tamamlayıp play-off'lara kalmayı başarmıştır. 

Haziran 2011'de ise Boluspor ile 2 yıllık sözleşme imzaladı ve kırmızı beyazlılarla 15 resmi karşılaşmaya çıktı. 

En İyi Başlangıcı Yaptı 

Zaman zaman Cihat Arslan eleştirilse de, bu sezon Boluspor Arslan’la en iyi başlangıcını yaptı. Boluspor ile 15 resmi maça çıkan Cihat Arslan, bu karşılaşmalardan 6 galibiyet, 7 beraberlik alırken, 2 kez de mağlup oldu. Bu karşılaşmalarda kırmızı beyazlılar rakip filelere 15 gol gönderirken, kalesinde ise 12 gol gördü. 15. Hafta itibariyle 25 puan toplayan Boluspor, Bank Asya 1. Ligde şu an 6. Sırada bulunuyor.  

Son Maçını Galip Tamamladı 

Kırmızı beyazlıların başında son olarak Karşıyaka maçına çıktı ve o maçta Boluspor, sahasında konuk ettiği Karşıyaka’yı 1-0 mağlup etti.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorum yapan siz olun!
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.