VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

Teknik direktör Cihat Arslan ile yollar ayrıldı

13 Aralık 2011

Boluspor Teknik Direktörü Cihat Arslan, başkan ve yönetimle görüştü. Tansiyonun yükseldiği toplantıdan suratı asık çıkan ...

Boluspor Teknik Direktörü Cihat Arslan, başkan ve yönetimle görüştü. Tansiyonun yükseldiği toplantıdan suratı asık çıkan Arslan görevi bıraktı.

Karşıyaka maçı sonrası yaşanan kriz büyük bir hüsranla sonuçlandı. Boluspor Teknik Direktörü Cihat Arslan, iki gün aradan sonra bugün kulüp binasına gelerek Başkan Necip Çarıkçı ve bazı yöneticilerle toplantı yaptı. Toplantıya Başkan Çarıkçı’nın yanı sıra Dursun Kayman, Abdullah Abat ve Seçkin Kavarna katıldı. Oldukça gergin geçen toplantıda sesler koridorlarda duyuldu.

Görevi bıraktı

Başkan Necip Çarıkçı ve yöneticiler Cihat Arslan’la Karşıyaka maçı sonrası yaptığı açıklamaları ele aldı. Daha sonra da takımla ilgili bütün konular konuşuldu. Toplantıdan ilk ayrılan Başkan Yardımcısı Abdullah Abat oldu. Sinirli bir şekilde toplantı odasından çıkan Abat, tesislerden ayrıldı. Yaklaşık 1 saat süren toplantının ardından Cihat Arslan, görevi bıraktığını açıkladı.

Arslan çileden çıktı

Gergin ve suratı asık bir şekilde toplantı odasından çıkan Cihat Arslan, çileden çıktı. Toplantı odasından çıkar çıkmaz bağırarak kulüp çalışanlarına seslenen Arslan, “Bırakın bu işleri. Hazırlayın benim evraklarımı diyerek” istifa dilekçesini istedi. Daha sonra odasına çıkan Arslan’ın eşyalarını hazırladığı öğrenildi. Arslan, futbolcularla son bir görüşme yaptıktan sonra tesislerden ayrılacak. 

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorum yapan siz olun!
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.