VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

Arslan "Şerefsiz yaşamadım"

12 Aralık 2011

Boluspor, sahasında Karşıyaka'yı 1-0'la geçerken, Teknik Direktör Cihat Arslan maç sonunda çarpıcı açıklamalarda bulundu.     Ligin ...

Boluspor, sahasında Karşıyaka'yı 1-0'la geçerken, Teknik Direktör Cihat Arslan maç sonunda çarpıcı açıklamalarda bulundu.

    Ligin ilk devresinin bitimine iki hafta kala sahasında Karşıyaka'yı ağırlayan Boluspor, güçlü rakibini maçın başında attığı tek golle yendi. Karşılaşma sonrası ev sahibi takımın Teknik Direktörü Cihat Arslan'ın zehir zemberek açıklamalarda bulunarak, "Çocukları kutluyorum. Bu zorlu hava şartlarında gol atan kazanabilirdi. Bunu da biz başardık. Çok önemlim bir galibiyet aldık. Ancak maç öncesi şöyle söylentiler çıktı. 'Boluspor maçı kaybederse Cihat hoca gider' deniyordu. Cihat Arslan maçı kazansa da gider. Hiç şerefsiz yaşamadım. Kimseye boğun eğmedim. Eğmek zorunda da değilim. Birileri aylardır hala 'hocamız' diyor içeride yatanlara. Adanaspor başkanı sahaya giremeyen hocasına destek veriyor. İnşallah bir gün o desteği biz de görürüz" diye konuşarak başkan ve yönetime gönderme yaptı.

    Veysel Cihan; çok yerinde bir galibiyet oldu   

    Boluspor'un tecrübeli golcüsü Veysel Cihan da erken buldukları golün avantajıyla kazandıklarını söyleyerek, "Bizim açımızdan çok önemli bir karşılaşmaydı. Kaybetsek alt sıralara yaklaşacaktık. Kazanmasaydık zirve yarışından uzaklaşabilirdik. Çok yerinde bir galibiyet oldu. Saha şartları zordu ancak erken bulduğumuz golle avantajı iyi değerlendirdik. İnşallah son maçımızdan da puan ya da puanlar çıkartabilirsek ikinci yarıya daha iyi başlayabiliriz" dedi.

      Erman Ergin; rakip takım da top yapmakta zorlandı

      Ev sahibi ekibin orta saha oyuncusu Erman Ergin ise karşılaşma sonrası şunları söyledi:     "Veysel ağabeyin söylediklerine katılıyorum. Erken bulduğumuz golle avantajı iyi değerlendirdik. Sonunda kazanan biz olduk. Saha şartlarının zor olması oyunu etkiledi. Sadece biz değil rakip takım da top yapmakta zorlandı. Önümüzde tek maç kaldı. O maçtan da puan kazanırsak ikinci yarıya fırtınalı bir şekilde başlayabiliriz."

    Mustafa Uğur; Bu saha şartlarında yapılan bu kadar

    Karşıyaka Teknik Direktörü Mustafa Uğur ise zorlu saha şartlarında gereken her şeyi yaptıklarını söyleyerek, "Tabi ki hava şartları bütün oyuncuları etkiledi. Zeminde bulunan kar nedeniyle kontrol güçleşti. Sonuçta gol atan kazanabilirdi. Bunu da Boluspor başardı. Söylenecek fazla bir şey yok. Bu saha şartlarında yapılan bu kadar. İkinci yarıda daha etkiliydik ancak fırsatları değerlendiremedik. Boluspor'u tebrik ediyorum" şeklinde konuştu.

       Taha Yalçıner; erken gol atan Boluspor maçı kazandı  

     Karşıyaka'da sakatlanarak oyundan çıkan Taha Yalçıner de saha şartlarından dert yanarak, "İlk yarıda bir sakatlık yaşadım. Kaval kemiğime darbe aldım. Ciddi bir şey yok ancak açılma vardı. Bu yüzden devam edemedim. Saha şartları oldukça zordu. Bu yüzden bütün oyuncular top kontrolünde zorlandı. Nitekim erken gol atan Boluspor maçı kazandı. Tebrik ediyorum" şeklinde konuştu.

      Murat Akyüz; böyle havalarda gol atmak büyük avantajdı

Konuk takımın savunma oyuncusu Murat Akyüz ise kaybettikleri için üzgün olduklarını ifade ederek, "Saha şartlarının zor olması oyunun gidişatını etkiledi. Zaten böyle havalarda gol atmak büyük avantajdı. Bunu Boluspor başardı. Belki biz de gol bulabilsek ya da maçın hemen başında o golü yemesek skor farklı olabilirdi" diye konuştu.        Basın toplantısında ilginç görüntüler yaşandı. Boluspor Teknik Direktörü Cihat Arslan'ın toplantı odasına girişi sırasında basın mensupları teknik adamı alkışladı. Arslan, toplantı çıkışında da taraftarlardan destek aldı.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorum yapan siz olun!
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.