VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

Anlamlı ziyaret

3 Aralık 2011

Bank Asya 1. Lig'de mücadele eden Boluspor Kulübü'nün yöneticileri ve futbolcuları, ''3 Aralık Dünya Engelliler ...

Bank Asya 1. Lig'de mücadele eden Boluspor Kulübü'nün yöneticileri ve futbolcuları, ''3 Aralık Dünya Engelliler Günü'' dolayısıyla, Emine-Mehmet Baysal Uygulama Okulu'ndaki engelli öğrencileri ziyaret etti. 

Futbolcuların hatıra fotoğrafı çektirdikleri engelli öğrencilere kulübün şapkalarını ve atkılarını hediye ettiği ziyarette, öğrenciler de hazırladıkları gösterileri sundu.

Kulüp başkanı Necip Çarıkçı, okulda bulunmaktan duyduğu memnuniyeti dile getirerek, ''3 sene önce de buraya gelmiştik. Kardeşlerimizi, öğrencilerimizi görmüştük. Özellikle bu mutlu günde, maç arefesinde Boluspor Kulübü olarak elimizden ne geliyorsa yapmaya hazırız'' dedi.

Boluspor Teknik Direktörü Cihat Arslan ise sosyal projelerde yer almaları gerektiğini belirterek, ''Boluspor, bu kentin en büyük markası. Her türlü desteği vermek için şahsım ve camiamız adına mücadelemiz sürecek. Denizlispor maçını kazanmak için gidiyoruz deplasmana. Allah bizi mahcup etmesin. İnşallah kazanıp geri döneceğiz'' diye konuştu.

Emine-Mehmet Baysal Uygulama Okulu Müdürü Zeki Arabacıoğlu da, amaçlarının engellilerin topluma kazandırılması, insan haklarının tam ve eşit ölçüde sağlanması olduğunu ifade ederek, ''Yüzyıllar boyunca insanlar, engelli kişilere korku ve acıma duygusuyla yaklaştı. Bu bireylerin yaşama katkıları olmadığı, yaşamak için yardım kuruluşlarının desteklerine ihtiyacı olduğu görüşü hakimdi. Son yıllarda bu bireylerin de insan olduğu, yaşama ve eğitim hakkının olduğu, bu bireylere de imkan verilirse becerileri dahilinde bir şeyler üretebilecekleri ispatlanmış oldu. Engellilik yalnız bu bireylerin değil, ailelerinin, çevrenin, toplumun, kısaca tüm insanların ortak sorunudur'' şeklinde konuştu.

Hafta sonunda deplasmanda Denizlispor ile karşılaşmak üzere hareket eden Boluspor kafilesini engelli öğrenciler yolcu etti.  

Boluspor'dan anlamlı ziyaret ile ozgurbolugazetesi

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorum yapan siz olun!
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.